Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 17

Moksleiviai vėl galės pabūti studentais

Jau ketvirtą kartą 10-12 klasių moksleiviai kviečiami savaitei tapti universiteto studentais ir dalyvauti unikaliame projekte „Moksleivi, pabūk studentu“. Savo ateičiai...

Jau ketvirtą kartą 10-12 klasių moksleiviai kviečiami savaitei tapti universiteto studentais ir dalyvauti unikaliame projekte „Moksleivi, pabūk studentu“. Savo ateičiai neabejingas jaunimas čia gali pamatyti studijas iš arti: įvertinti jų kokybę, susirasti draugų iš įvairių šalies kampelių, pasisemti neįkainojamos patirties bei įgūdžių ir galbūt išsirinkti dominančią studijų programą.

Šis kaskart didelio dėmesio sulaukiantis Vytauto Didžiojo universiteto projektas šiemet dalyviams pasiūlys naujovių – susitikimus su įvairių organizacijų vadovais, verslo sektoriaus atstovais, kurie baigė mokinius dominančias studijų programas arba dirba pagal šias specialybes. Kiekvieną savaitę moksleiviams bus suteikta galimybė aplankyti 1-2 įmones, kurių darbo specifika tiesiogiai susijusi su konkrečia studijų programa. Tai proga projekto dalyviams susipažinti su savo sričių profesionalais bei išsiaiškinti atsakymus į dominančius klausimus.

Išliks ir tradicinės, jau įprastos projekto veiklos – paskaitų ir seminarų lankymas, dalyvių pažintys tarpusavyje bei su VDU Studentų atstovybės nariais, moksleiviams skirta ekskursija po universiteto erdves ir Kauno miestą bei įvairios pramogos.

Projekto „Moksleivi, pabūk studentu“ dalyviai bus atrinkti pagal registracijos anketoje parašytą motyvacinį laišką, mokslo, sporto, meno pasiekimus, aktyvią visuomeninę veiklą bei galimybę skirti projektui visą dieną. Viso projekto metu su moksleiviais draugaus mentoriai, kurie atsakinės į iškilusius klausimus bei padės nepasiklysti universiteto erdvėse.

Registruotis į projektą galima užpildant anketą internete iki vasario 23 d. „Moksleivi, pabūk studentu“ vyks dvi savaites pavasario semestro metu – kovo 3-7 ir kovo 17-21 dienomis.

Daugiau informacijos rasite čia:
http://www.vdusa.lt/moksleivi-pabuk-studentu-2/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius