Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 30

Naujiena Lietuvos pramogų padangėje (nuotraukos, video)

Praėjusią savaitę oficialiai buvo pristatytos pirmosios Lietuvoje sunkiosios autotechnikos pramogos. Mašinas, kurios iki šiol buvo naudojamos tik statybose, bus galima išbandyti kiekvienam norinčiam.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Praėjusią savaitę oficialiai buvo pristatytos pirmosios Lietuvoje sunkiosios autotechnikos pramogos. Mašinas, kurios iki šiol buvo naudojamos tik statybose, bus galima išbandyti kiekvienam norinčiam. Įmonės „Gera dovana" komanda kartu su būriu žurnalistų šalia Trakų esančiame smėlio karjere išbandė pramoginius pasivažinėjimus mažaisiais „Bobcat" traktoriais ir 25 tonas sveriančiu, „karjerų monstru" pramintu, sunkvežimiu „Terex".

„Užsienyje pasivažinėjimai sunkiąja autotechnika išpopuliarėjo jau seniai, o Lietuvoje to dar niekas nėra daręs. Paklausa tam yra - dauguma žmonių jau išbandė pasivažinėjimus kartingais ar keturračiais, todėl ieškoma naujų laisvalaikio praleidimo būdų. Mes tokiems žmonėms norime pasiūlyti išskirtines auto pramogas",  – tvirtina didžiausio Lietuvoje pramogų platintojo „Gera dovana" vadovas Ernestas Kačerauskas.

„Dar pusvalandis ir galiu eit dirbti", – entuziazmo neslėpė ir žurnalistas Ramūnas Fetingis, išlipęs iš mažojo „Bobcat". abejingų nepaliko ir pasivažinėjimas vandeningomis karjero trasomis 365 arklio galių „karjerų monstru".

Moteris už sunkvežimio vairo? Tai, kad paslauga bus populiari ne tik tarp vyrų, įrodė pristatyme dalyvavusi dovanų ekspertė Alytė Skeberienė. Ne prasčiau už vyrus vairavusi moteris sužavėjo visus naujų pramogų pristatyme dalyvavusius svečius.

Pasibaigus naujų pramogų pristatymui „Gera dovana" komanda pažadėjo, kad ir toliau kurs ne tik populiarias, bet ir išskirtines, įspūdį ilgam  paliekančias pramogas.

VIDEO: Traktoriai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius