Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 03

Naujųjų sutikimas Taline (nuotraukos)

Naujieji Estijos sostinėje Taline buvo sutikti be pompastikos. Nors ir nebuvo specialaus naujametinio koncerto, Zuikio metus estai pasitiko gana triukšmingai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Naujieji Estijos sostinėje Taline buvo sutikti be pompastikos. Nebuvo naujamečio koncerto (nors, atrodo, lyg ir priklausytų), čia nebuvo nieko panašaus, kas vyko Vilniuje.

Į Talino rotušės aikštę prieš pat vidurnaktį sugužėjo daugybė žmonių: iš barų, namų ir šiaip turistai. Buvo matyti net keli autobusai iš Lietuvos.

Nepaisant to, kad nebuvo specialaus koncerto, tiek estai, tiek ir turistai Naujuosius Zuikio metus sutiko gan triukšmingai.

Minioje pagal skanduotes ir iškeltus fakelus buvo galima aiškiai išskirti ir futbolo sirgalius. Triukšmas aikštėje buvo didelis – aplink sproginėjo, šaudė fejerverkai, žmonės džiūgavo. Gražu net pažiūrėti buvo.

Palyginus švenčiančius estus ir lietuvius, pagrindinis skirtumas yra tas, kad estai geria gal ir daug, bet šlitinėjančių ir besikabinėjančių tikrai mažiau nei Lietuvoje. Bet šalin blogas mintis ir pasigrožėkime Naujamečiu Talinu!!!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius