-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 17

(Ne)ištikimybė – reikalinga? (video)

Įdomus siužetas, geri aktoriai bei intriguojantis pavadinimas – tai tarsi ryškiaspalvis kokteilis, kurio skonį norisi pajusti. O vos paragavus tokio gėrimo, norėsis jį pabaigti iki pat paskutinio lašelio – panašiai yra ir su šiuo filmu.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Tokių ir kitų įvairių neaiškumų gali susidaryti sprendžiant, ar eiti į filmą „Paskutinė naktis“ („Last night“). Įdomus siužetas, geri aktoriai bei intriguojantis pavadinimas – tai tarsi ryškiaspalvis kokteilis, kurio skonį norisi pajusti. O vos paragavus tokio gėrimo, norėsis jį pabaigti iki pat paskutinio lašelio – panašiai yra ir su šiuo filmu.

Vietomis nestipriai ištemptas, tačiau visada nenuspėjamas (taip, žiūrint jį atrodo, kad žinai, kas bus toliau, bet 4 iš 5 atvejų, pasirodo, jog klysti). Nors scenarijaus autorių darbui galima rasti priekaištų – dialogai kartais tampa kiek nuobodoki, tačiau įtikinama aktorių vaidyba ir įdomūs siužeto vingiai visa tai atperka keleriopai.

Nors filmo režisieriui Massy Tadjedinui „Paskutinė naktis“ – vos antras didesnis jo kūrinys, šiam jo darbui priekaištų surasti sunku. Puikiai suplanuotas visas filmas, surinkti geri aktoriai – „Karibų piratė“ Keira Knightley, „Įsikūnijime“ pasižymėjęs Samas Worthingtonas, simpatiškoji Eva Mendes bei daugelyje žinomų filmų vaidinęs Guillaume Canetas būtų kiekvieno režisieriaus svajonė. Ir negali teigti, kad šios žvaigždės darbą atliko blogai – savo honorarus po šio kino aktoriai tikrai pasikels, o priežasčių vadinti K.Knightley prasta aktore britai turės dar mažiau.

Pačio filmo esmė – „santykių krizę“ išgyvenanti pora. Vyras išvažiuoja į komandiruotę su neseniai į darbą priimta simpatiškąja Laura (E.Mendes), o žmona Joanna (K.Knightley) tą pačią dieną netikėtai sutinka savo buvusį mylimąjį Alexą (G.Canetas). Nors abu sutuoktiniai iki šio vakaro niekada nėra vienas kitam buvę neištikimi, ateinanti naktis šiuos dalykus, bent jau mintyse, pakeis...

O kas ir kaip ten įvyks, galima sužinoti smagiai praleidus pusantros valandos kino teatre, stebint šį tikrai neatsibosiantį filmą. Ir negalvokit, kad filmo viduryje jau viskas aišku, nes taip nėra nė iš tolo...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius