Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 11 11

NVO mugė „Savanoriškas jaunimas“: atrask save savanorystėje

Aktyvus ir idėjų nestokojantis jaunimas nuolat ieško terpės, kurioje galėtų išreikšti save, atrasti naujų pomėgių, tobulinti įgūdžius ar įgauti naujų. Neretai jaunas žmogus susimą...
Fotolia nuotr.
Fotolia nuotr.
Temos: 1 Mugė

Aktyvus ir idėjų nestokojantis jaunimas nuolat ieško terpės, kurioje galėtų išreikšti save, atrasti naujų pomėgių, tobulinti įgūdžius ar įgauti naujų. Neretai jaunas žmogus susimąsto ir apie sėkmingą karjerą ateityje bei norą būti kuo labiau užtikrintam dėl savo pasirinkimų. Vienas iš geriausių būtų ne tik geriau pažinti save, tačiau ir supantį pasaulį – savanorystė. Visuomenėje paplitęs stereotipas, jog tai – daug pastangų reikalaujantis, tačiau nuobodus ir jokios naudos nesuteikiantis darbas.

Jau kitą šeštadienį, lapkričio 16-ąją, PC „Panorama“ vyks Vilniaus liberalaus jaunimo organizacijos (VLJO) organizuojama NVO mugė „Savanoriškas jaunimas“. Jos metu savanorystės ambasadoriai pasakos apie per ne vienerius metus įgautą patirtį, išmoktas pamokas bei aktyvios veiklos naudą siekiant karjeros, asmeninių tikslų. Aktyvūs savanoriai, turintys ilgametę patirtį tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, pasidalins savo įžvalgomis apie savanorystės reikšmę šiuolaikiniame pasaulyje.

Dažnam jaunam žmogui trūksta informacijos apie nevyriausybines organizacijas, kuriose galima ne tik tobulinti esamus gebėjimus, tačiau ir atrasti visiškai naujų. Ne visi žino, jog organizacijų veikla gali būti pati įvairiausia – nuo renginių organizavimo iki moksleivių atstovavimo, nuo socialinių projektų iki sporto varžybų. Ne visada susimąstome, jog savanorystė ne tik skatina padėti savo bendruomenei, miestui ar šaliai, tačiau padeda auginti socialiai atsakingą pilietį.

Renginyje „Savanoriškas jaunimas“ be savanorystės ambasadorių paskaitoje taip pat bus galima pabendrauti su įvairiausių sferų nevyriausybinėmis organizacijomis, kurios supažindins su savo veikla bei suteikiamomis galimybėmis.

Viso renginio metu, nuo 12 iki 16 valandos vyks ne tik organizacijų pristatymai, paskaitos, tačiau ir nemokamas stalo futbolo turnyras, kurio metu galėsi varžytis su draugais, susirasti naujų bendraminčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius