-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 03 12

O kam man reikia to Niujorko, kai yra „Mados infekcija“?

Nors Niujorko mados savaitės pagirios ir euforija baigia atslūsgti,  žymiausi pasaulio  mados ir stiliaus leidiniai vis dar mirga nuo kolekcijų pirstatymų fotografijų ir video į...

Nors Niujorko mados savaitės pagirios ir euforija baigia atslūsgti,  žymiausi pasaulio  mados ir stiliaus leidiniai vis dar mirga nuo kolekcijų pirstatymų fotografijų ir video įrašų. Mūsų šalis negali pasipuikuoti savo mados savaitėmis, tačiau drąsiai galima teigti, jog artėja vienas laukiamiausių stileivų renginių – „Mados infekcija“, vyksianti kovo 22-23d.


Didžiojo ketverto keliu


Pirmoji „Mados infekcija“ startavo 1999 metais. Kaip ir didžiojo ketverto ( angl. - „Big Four“) mados savaitės, taip ir ši mados fiesta yra organizuojama du kartus per metus – rudenį ir pavasarį. Jau keturiolika metų vykstanti „Mados infekcija“  yra užauginusi savo dizainėrių kartą. Kadaise pasirodę perspektyvūs kūrėjai Dovilė Gudačiauskaitė, Kristina Kruopienytė, Agnė Kuzmickaitė, Giedrius Paulauskas, Egidijus Sidaras, Eglė Žiemytė, šiandien tapo labiausiai linksniuojamomis pavardėmis šiame renginyje. Ant kosmopolitiško „Mados infekcijos“ podiumo ne sykį nusilenkti buvo žengę dizaineriai iš Latvijos, Estijos, Vokietijos, Ispanijos, Prancūzijos bei  Rusijos.


„Mados infekcijos“ žmogus


Jei Vakaruose norėtumėte patekti į kokį nors kolekcijos pristatymą, turėtumėte nemažai paplušėti, kadangi dažniausiai laukiami tik žiniasklaidos atstovai, įtakingi mados industrijos ar pramogų pasaulio veikėjai, kviestiniai svečiai. Vilniuje vykstančiame mados renginyje laukiami visi drąsūs ir turintys savitą stilių, charakterį žmones.“Infekcijos“ organizatoriai pasisako už laisvą, orginalių, novatoriškų idėjų kupiną individą, tokių tikisi sulaukti kasmet vyksiančioje mados fiestoje Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre.

Kaip ir pridera kiekvienai mados savaitei, „Mados infekcijoje“ susirenka patys stilingiausi šalies žmones, besistengiantys pasidabinti kuo įmantresniais apdarais, kurie nepraslystų nė pro menkiausią fotoaparato blykstę. Dar visą savaitę po renginio spaudoje blyksi Lietuvos grietinėlės nuotraukos iš „Mados infekcijos“ , jų pasakytos kandžios ar sarkastiškos frazės, po kurių net visuomenei nežinomi žmones sulaukia itin didelio ažiotažo.

Tikėkimės šį pavasarį viskas pasikartos ir dar bus tūkstantį kartų geriau, ką gali žinoti, gal tai mūsų neoficiali Vilniaus mados savaitė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius