Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 27

„Open Air“ festivalių maratoną uždarys „Pure Future Castle Show“ (video)

Paskutinis šios vasaros linksmybių grynam ore akordas atitenka „Pure Future Castle show“ festivaliui. Jau septintus metus iš eilės rengiamas festivalis uždarys Lietuvos „Open Air“ vasaros festivalių maratoną.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nuo neatmenamų laikų Trakų pilis traukia tūkstančius žmonių. Vienus pasigrožėti architektūra, kitus eksponatais, trečius renginiais. Pilis Europoje vertinama dėl geografinės padėties, ji yra pastatyta saloje, į ją patekti galima arba priplaukus jachta, arba pėsčiųjų tiltu. Lietuvai tai stiprybės simbolis, čia gyveno Vytautas Didysis ir daugelis kitų žymiausių Lietuvos karalių, kunigaikščių. Paskutinis šios vasaros linksmybių grynam ore akordas atitenka „Pure Future Castle Show“ festivaliui. Jau septintus metus iš eilės rengiamas festivalis uždarys Lietuvos „Open Air“ vasaros festivalių maratoną. Laikas tikrai nuostabus, Lietuva bus ant didžiosios krepšinio šventės slenksčio, iškart po festivalio ūžesio visi pradėsime sirgti už savo komandą – Lietuvos rinktinę. Geresnio laiko ir nesugalvosi, iš užsienio bus suskridę emigrantai, pilni viešbučiai svečių, visa Lietuva pakiliausioje nuotaikoje. „Pure Future“ festivalio organizatoriai su džiaugsmu atskleidė atvykstančias žvaigždes į Trakų pilį: Tai Dave Seaman iš Londono, šiais metais išleidęs „Global Underground“ rinkinį ir jį pavadinęs „Lithuania GU-39“, Sandy Rivera iš Ispanijos, kuris kartu su Simon Matson atstovauja „Defected“ agentūrą. Su svečiais didįjį pilies kiemą valdys Lietuviai „Virus J“, „M&D Substance“ ir Vitalij Lipo. Virus J yra Lietuvos atstovas „Kazantip“ festivalyje, kuris vyksta Ukrainoje ir yra numeris vienas festivalis po praeitų metų rinkimų. „M&D Substance“ yra pakeliui į „Armada“ agentūrą, kuriai vadovauja pats Armin Van Burren, Vitalijus Lipo yra Klaipėdos muzikos siela, priklausanti Europos įrašų kompanijai „No smoking recordings", daug pasiekęs ir dirbantis su SOUND`S ENGINEERS gyvo garso projektu.

VIDEO: Klaipėdiečiai kviečiami į vakarėlį Londono ritmu-129

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius