-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 19

„Over-X“ grįžta į Vilnių! (video)

„Labai myliu Lietuvą, gerbėjus, kurie susirenka į tokius renginius. Tiesą pasakius...Lietuvoje, tą žmonių minią, kurią matau renginiuose yra mano topų viršūnėje. Labai laukiu šios dienos !" - Over-X.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

„Labai myliu Lietuvą, gerbėjus, kurie susirenka į tokius renginius. Tiesą pasakius...Lietuvoje, tą žmonių minią, kurią matau renginiuose yra mano topų viršūnėje. Labai laukiu šios dienos !" - Over-X.

Over-X - labiausiai gerbiama Latvijos atlikėja, kuri yra mėgiamiausia drum&bass ir techno scenose nuo 2000-ųjų metų. Over-X turėjo didelę aistrą muzikai dar kai buvo visai jauna. Ji pradėjo groti pianinu kai jai buvo penkeri metai, ir nuo tada prasidėjo jos kelionė muzikos pasaulyje. Būdama paauglė, 90-taisiais metais, Over-X pradėjo daugiau leisti laiko klubuose ir klausėsi elektorinės muzikos (Detroit techno, house, acid), bet laikui bėgant ji save atrado drum&bass/Jungle muzikos pasaulyje.

Būdama labai užsidegusi, ji įsigijo pirmus patefonus ir pradėjo groti. Praėjus vos keliem mėnesiams praktikos, Over-X grojo pirmuose renginiuose, festivaliuose savo šalyje - Latvijoje - ir tuo pačiu tapo pirmąją mergina savo šalyje, grojančią drum&bass muziką. Praėjus metams grojant Latvijoje bei kaimyninėse šalyse, tokiose kaip Estija ir Lietuva, Over-X pirmą kartą grojo Jungtinės Amerikos Valstijose. Ten ji sutiko vaikinus iš Headrush Records ir laikui bėgant Over-X tapo jų dalimi ir grodavo kituose JAV miestuose.

Over-X koncertavo JAV, Rusijoje, Ispanijoje, Belgijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Airijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Estijoje, o taip pat ir Lietuvoje. Jos setai buvo grojami daugybės radijo stočių iš viso pasaulio, pavyzdžiui, 3VOOR12 (Olandija, Dave Clarke´s White Noise show), bassdrive.com, European Hit Radio ir t.t.

PRIMENAME!

2004-ųjų metų, gegužės 2-ąją - 4-ąją dienomis, Vilniuje, vyko festivalis Kunigunda Lunaria. Tai buvo jau antrasis festivalis. Over-X koncertavo klube „Vault" kartu su De'Ath (UK), Detroit (LV), Olivers (LV), Ouguls (LV), o taip pat ir su mūsų šalies atlikėjais - Drumm, Android ir kitais. Šiame klube, kaip Over-X minėjo, grojo daugelį kartų ir vėl laukia nesulaukia, kada galės grįžti į Lietuvą su nauju setu.

2005-ųjų metų, vasario 11-ąją dieną, Vilniuje, „Galaxy" klube, Over-X prie patefonų stojo kartu su kitais užsienio atlikėjais tarp kurių buvo amerikietis - DIESELBOY su MC MESSINIAN. Maža to, kad šis duetas baigė ištaškyt žmones...tai Over-X tiesiog juos pribaigė ir paliko žmones su viltim, kad Over-X grįž į Lietuvą.

Over-X pasirodys jau šių metų, gruodžio 17-ąją dieną, šeštadienį, klube „48 Cechas" (Švitrigailos g. 33, Vilnius). Prie Over-X prisijungs kiti Lietuvos atlikėjai - Squadex, ST (ammo.lt), Destructive (Audio Hostem) ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius