Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 27

Paaiškėjo MTV Europos muzikos apdovanojimų nominantai

Lady Gaga šių metų Europos „MTV“ apdovanojimuose nominuota net šešiose kategorijose.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Lady Gaga šių metų Europos „MTV“ apdovanojimuose nominuota net šešiose kategorijose.

Hito „You And I“ atlikėja įvertinta geriausio vaizdo klipo (už „Born This Way“ video versiją) ir didžiausių fanų kategorijose. Pastaroji kategorija – tai naujas prizas šiuose apdovanojimuose, skiriamas už pačių aistringiausių gerbėjų armiją. Gaga taip pat kovos geriausiai gyvai pasirodančio atlikėjo, geriausios pop muzikos ir geriausios atlikėjos moters kategorijose.

„Coldplay“, „Foo Fighters“ ir „Red Hot Chili Peppers“ taip pat paminėti tarp pretendentų laimėti geriausiai gyvai atliekančių atlikėjų prizą. Visos trys grupės kartu su „Linkin Park“ ir „Kings Of Leon“ taip pat varžysis geriausio roko kategorijoje. „Coldplay“ taip pat gali atitekti ir geriausių D. Britanijos bei Airijos atstovų prizas, kurį laimėti pretenduoja ir Adele, „Florence And The Machine“, Jessie J bei „Kasabian“.

Du prizus šiemet laimėti gali ir kanadiečiai „Arcade Fire“ – geriausios pasaulio scenos ir geriausios alternatyvos. Į pastarąjį apdovanojimą pretenduoja ir „Arctic Monkeys“, „The Strokes“, „My Chemical Romance“ bei „30 Seconds To Mars“.

MTV kanalo apdovanojimai vyks lapkričio 6d., 21:00val Lietuvos laiku tiesiogiai is Airijos amfiteatro „MTV Europe“ kanalu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius