Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 25

Pagaliau įvyko MeDi baigiamasis vakaras!

MeD – tai kasmetinis Vilniaus Universiteto Medicinos Fakulteto renginys skirtas paminėti lapkričio pabaigoje minimam fakulteto gimtadieniui. Šiais metais Medikų dienos (MeDi)...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

MeD – tai kasmetinis Vilniaus Universiteto Medicinos Fakulteto renginys skirtas paminėti lapkričio pabaigoje minimam fakulteto gimtadieniui. Šiais metais Medikų dienos (MeDi) vyko lapkričio 19-24 dienomis.

Šešias dienas vyko daugybė rungčių, naktis fakultete, talentų vakaras ir kitos įdomybės. Viską vainikavo šeštadienį vykęs MeDi baigiamasis vakaras, kuriame pasirodė ir gerai žinomos Lietuvos žvaigždės, tai – „G&G Sindikatas“ bei „Saulės kliošas“.

Nors renginio pradžia vėlavo daugiau nei valandą, susirinkusiems neteko nusivilti, kai koncertą pradėjo sparčiai populiarėjanti grupė – Artrace. Nors tai jauna grupė, nei žavesio, nei gebėjimų bendrauti su žiūrovais nestigo, žmonės jau po pirmos dainos judėjo į ritmą.

Taip pat renginyje nestigo ir humoro, štai „Saulės kliošo“ būgnininkas juokavo apie tariamas jų grupės ligas. Tarkim, pagrindinė dainų atlikėja Justė Starinskaitė buvo įtariama turinti anoreksiją, pats būgnininkas ir Andrėjus Orlovas apsimetė sergantys alkoholizmu... Po pokštų visgi pirmosios „Saulės kliošo“ dainos buvo romantinės –apie meilę, jaunatviškumą.

Visame renginyje nestigo juoko, žmones džiugino, kad atlikėjai nesislėpė už širmų – juos buvo galima sutikti ir salėje bestebinčius tą patį renginį. Organizatoriai minėjo, kad dalis surinktų pinigėlių už bilietus bus paaukota vaikų su širdies ydomis paramos fondui „Mažoji širdelė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius