-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 24

Pasaulinio lygio žvaigždė Aloe Blacc siautė Lietuvoje (nuotraukos)

2011 metų „Tamsta Muzika“ festivalio dalyviai gavo neeilinę progą išgirsti sparčiai populiarėjantį „soul“,„r&b“, „hip–hop“ ir „disco“ kokteiliu vaišinantį amerikietį Aloe Blacc.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

2011 metų „Tamsta Muzika“ festivalio dalyviai gavo neeilinę progą išgirsti sparčiai populiarėjantį „soul“,„r&b“, „hip–hop“ ir „disco“ kokteiliu vaišinantį amerikietį Aloe Blacc. Šis ekspresyvus muzikantas pirmą kartą viešėjo Lietuvoje ir dalyvavo festivalyje po atviru dangumi. A. Blacc pas mus atvyko tiesiai iš koncertinio turo, tačiau jokių nuovargio krislelių nebuvo galima pamatyti.

Pradžioje nustebinęs sprendimu pasirodyti anksčiau nei planuota, dainininkas madingai prilaikė publiką versdamas iš nekantrumo klykti daugelį paauglių. Festivalio vedėjas teigė, kad tokį jo poelgį paskatino tai, jog svečiui labai patiko „Saulės kliošas“ ir šis nusprendė netempdamas gumos pats parodyti, ką moka. Belaukiant, kelios merginos su alaus stiklinėmis prasitarė, kad visus festivalio bilieto pinigus buvo verta mokėti vien dėl šio pasirodymo. Visuomenės dar nesugadintas ir egzotiškai atrodantis vyrukas sukėlė daug aistrų tarp vienišų merginų.

Dėmesys buvo skirtas ir žiniasklaidos atstovams. Šiems buvo liepta išjungti blykstes ir fotografuoti tik per pirmas tris dainas. Nuo informacijos ištroškusių žurnalistų ir fotografų įžymybę saugojo „kvadratinių galvų“ ir įspūdingų stotų apsaugos vyrukai.

Deja, viso pasirodymo neįmanoma perteikti nuotraukomis iš jo pradžios. Kažin ar būtų galima ir papasakoti apie kerinčią muziką, nepakartojamus kūno judesius, džiaugsmu trykštančias tamsias akis ir palaimingą šypseną, atsiradusią dėl visų, įgimtą santūrumą pamiršusių, lietuvių žiūrovų reiškiamų jausmų. Į tai atsakydamas Aloe Blacc‘as šiltai bendravo su publika ir kalbino susirinkusiuosius. Trumpos įžangos prieš atliekamas dainas nuteikdavo juos vis kitai atmosferai. Visi kartu persikėlė į Los Angelą, pajūrį ar gatvės kelkraštį. Tai įrodė, kad muzikai negalioja nei laikas, nei sienos, nei realybė.

Paskutinei dainai atlikti dalininkui nereikėjo jokių įžangų. Vos išgirdę pirmuosius garsus visi susirinkusieji ėmė smagiai klapsėti rankomis. Taip, tai buvo pati garsiausia atlikėjo daina „I need a dollar“. Į viršų pakilo net keli doleriai taip sunkiai saugoti šiai akimirkai. Siautulys, šėlsmas, džiaugsmas, ritmas, muzika – visa tai galima apibūdinti tik taip – Aloe Blacc‘as.

VIDEO: Aloe Blacc - I Need A Dollar (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius