Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 20

„Paskutinį repo albumą“ MC Mesijus kauniečiams pristatys atvirame ore

  Ką tik išleistą ir kritikų bei melomanų plojimais jau apipintą naujausią savo darbą „Paskutinis repo albumas“ repo poetas Žygis „MC Mesijus“ Kudirka susiruošė pristatyti ir...
Temos: 1 MC Mesijus

 

Ką tik išleistą ir kritikų bei melomanų plojimais jau apipintą naujausią savo darbą „Paskutinis repo albumas“ repo poetas Žygis „MC Mesijus“ Kudirka susiruošė pristatyti ir Kaune. Birželio 21-ąją, penktadienį, originalaus hiphopo karavanas stabtelės „Ryšių kiemelyje 837“.

Apie „Paskutinį repo albumą“ kalbos ėmė sklisti dar vasarį, kai MC Mesijus surengė kūriniui „Nelieskit mėlynojo gaublio“ sukurto vaizdo klipo premjerą. Apie ekologines problemas besisukantis „stop-motion“ animacijos būdu sukurtas vaizdo klipas netruko virusu užkrėsti interneto. Šiuo metu „Nelieskit mėlynojo gaublio“ skaičiuoja jau beveik 90 tūkst. peržiūrų ir jau spėjo sudalyvauti Oberhauzeno trumpametražių filmų festivalyje.

„Paskutinis repo albumas“ – antrasis MC Mesijaus ilgagrojis. Pastarasis – „Antimaterija“ – išleistas dar 2006-aisiais, tad naujausias darbas yra praktiškai penkmečio retrospektyva.

Albumą, kuriame be jau minėtos odės ekologijai yra dar 13 kūrinių, gegužės pabaigoje išleido stipriausia hiphopo kalvė Lietuvoje – „Gatvės lyga“. MC Mesijaus tekstams aranžuotes įrašė gausus būrys Lietuvos ir užsienio prodiuserių.

„Albumo kūrimas neapsiriboja vien tekstais ir muzika. Viršelis turi būti lygiavertis žaidėjas ir atlikėjo idėjų išraiška. Be to, šiandien reikia tikrai kažko ypatingo, reikia kompaktinį diską paversti daiktu ir suvenyru, kad kam nors būtų vertą jį turėti lentynoje,“ – apie albumą, kurio interaktyvų geriausias loterijų tradicijas menantį viršelį teko gaminti žemėlapių spaustuvėje, žurnalistams pasakoja MC Mesijus.

Penktadienį „Ryšių kiemelyje 837“ naujausią savo programą MC Mesijus pristatys kartu su už muziką atsakingu senu savo bendražygiu Garo.  „Paskutinio repo albumo“ vakarą pastogėje pratęs didžėjai Maxi J ir Mr. Propper. Renginys repo gurmanams – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius