Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 25

Patriotinė muzika suskambės Kaune

Koncertų ciklas „Roko maištas“ - tai tautiškai nusiteikusių žmonių atsakas tiems, kurie įvairiais būdais stengiasi mūsų šalį ir jos tautiečius nuskandinti į apatijos ir melo liūną.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Koncertų ciklas „Roko maištas“ - tai tautiškai nusiteikusių žmonių atsakas tiems, kurie įvairiais būdais stengiasi mūsų šalį ir jos tautiečius nuskandinti į apatijos ir melo liūną. Pirmasis renginys vyko Klaipėdoje. Dabar „Roko maištas“ kviečia visus į Laikinąją sostinę – Kauną. Antrajame koncerte gros kauniečių jau pamėgta grupė „Židinys“. 2009 metais Vilniuje susikūręs kolektyvas, kūryboje išsako savo lietuvišką poziciją: jaunuoliai griežtai pasisako prieš multikultūrizmą, globalizaciją, homopropagandą bei kitus, mūsų tautą naikinančius dalykus.

Kur? Kęstučio g. 6, Kaunas, klubas PuntoJazz (buvęs PuntoPizza) Kada? 2012 05 05. Durys atidaromos 18:00, koncerto pradžia 20:00 Kiek kainuos? 10 litų, LTJS nariams 5 litai FOTOGRAFUOTI IR FILMUOTI – DRAUDŽIAMA!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius