Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 06

Pirmajame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje nugalėjo lyrika (nuotraukos)

Tiesioginį „Lietuvos talentų“ pusfinalį pradėjo vedėjų Džiugo Siaurusaičio ir Mindaugo Stasiulo kardų dvikova. Iš tiesų, tai buvo tik simboliškas priminimas, kad aštuoni iš dešimties projekto dalyvių turės palikti tolimesnę kovą dėl nugalėtojo vardo.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Tiesioginį „Lietuvos talentų“ pusfinalį pradėjo vedėjų Džiugo Siaurusaičio ir Mindaugo Stasiulo kardų dvikova. Iš tiesų, tai buvo tik simboliškas priminimas, kad aštuoni iš dešimties šio vakaro dalyvių turėjo palikti tolimesnę kovą dėl „Lietuvos talentų“ nugalėtojo vardo.

Pirmajame tiesiogiai transliuotame pusfinalyje pasirodė: „The Independent“, „Bjelle ir PERU“, Vytautas Matuzas, Aušra ir Paulius, Lukas Kučinskas-Skruzdė, Viktorija Andrijauskaitė, „Antikos karys“, Gintaras Rinkevičius, „RED studija“ ir Antanas.

Pirmieji ant scenos pasirodė trijų energingų vaikinų grupė pavadinimu „The Independent“. „Energinga, atvira, drąsu“, – džiaugėsi M.Mikutavičius ir patikino, kad vaikinai teisinga nata pradėjo vakarą, o jei taip bus ir toliau, komisijos nariai vertinti galės tik teigiamai.

Lyriškoji atlikėja Viktorija Andrijauskaitė taip pat nenuvylė nei teisėjų, nei susirinkusių žiūrovų. Adolfas Večerskis pasidžiaugė, kad pirmojo merginos pasirodymo metu jai ištarė lemtingąjį „Taip“. O rokenrolo ritmais žiūrovus pažadinęs Vytautas Rinkevičius pasižadėjimu laimėtą prizą skirti senelių namams komisijos narių neįtikino. Atlikėjo vertinimas buvo atiduotas į žiūrovų rankas.

Tiesiogiai transliuojamą „Lietuvos talentų“ projektą tęsė šokėjų Aušros ir Pauliaus duetas. Iki šiol „Lietuvos talentų“ scena didžiausia, kurioje jie pasirodė. Tačiau komisijos komentarai  artistiškai ir energingai komandai žadėjo daugiau. Rūta Ščiogolevaitė netgi nematė tikslo aptarinėti buvusių klaidų, kurių daug ir nebuvo. Šokėjų gretas pirmojo pusfinalio metu papildė ir „RED studija“ komanda.

Vytautas Matuzas pasirodęs su choru „Ave vita“ buvo ketvirtasis atlikėjas, sulaukęs teigiamų komisijos narių pasisakymų ir žiūrovų simpatijų. Aukščiausias vertinimas atlikėjui – publikos aplodismentai ir pritarimas atsistojus. O M.Mikutavičiui netgi teko atsiprašyti už vienintelį „Ne“, pasakytą per pirmąjį Vytauto pasirodymą.

Pirmasis Rūtos „Ne“ priminė, kad nesklandumų su elektra tikrai nėra. „Antikos karys“ nariai buvo pirmieji sulaukę aštresnės kritikos. Scenoje kovojantys vyrai geležiniais šarvais įspūdžio nepadarė ir žiūrovams. Deja, originaliais instrumentais apsišarvavęs Antanas sulaukė dar blogesnių rezultatų. Trys „Ne“ ir apgailestavimai iš komisijos narių, kad nuo pirmojo pasirodymo jis nei kiek nepatobulėjo.

„Bjelle ir PERU“ pirmojo pusfinalio scenoje priminė dėl ko papuolė į pusfinalį. Pirmojo pasirodymo metu grupė su patriotiška daina sugraudino net patį M.Mikutavičių. O šį kartą pagelbėjęs choras iš Ukmergės padėjo prisitraukti dar didesnę minią gerbėjų. Adolfas Večerskis patikino, kad tikisi juos išvysti ir finale.

Nenuvylė ir paskutinis scenoje pasirodęs Lukas Kučinskas – Skruzdė. Mažoje erdvėje išnaudojęs visas įmanomas motorolerio galimybes didelį įspūdį padarė net ir griežčiausiai komisijos narei Rūtai Ščiogolevaitei.

Aštuoni iš dešimties „Lietuvos talentų“ dalyviai paliko projektą. Po teisėjų verdikto, deja, bet trečiasis liko Lukas Kučinskas. O tolimesnę kovą po pirmojo pusfinalio dėl 10 tūkstančių eurų tęsia „Bjelle ir PERU“ bei Vytautas Matuzas.

Nuotraukos: Auksės Paltarokaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius