Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 14

Plungės avangardas netradicinėse erdvėse

„RED BRICK HOUSE“- elektroninės muzikos renginys. Tai jau antrasis tokio pobūdžio renginys, vykstantis netradicinėje erdvėje, pritraukiantis apie 500 jaunųjų dalyvių. Šiemet jis į...

„RED BRICK HOUSE“- elektroninės muzikos renginys. Tai jau antrasis tokio pobūdžio renginys, vykstantis netradicinėje erdvėje, pritraukiantis apie 500 jaunųjų dalyvių. Šiemet jis įvyko vasario 9 dieną buvusiame Mykolo Oginskio žirgyne. DJ SNEEKERS kaitino renginio atmosferą, jų grojami kūriniai tiesiog audrino publiką.

Praėjusiais metais jaunimui kilo idėja organizuoti renginį netradicinėje erdvėje. Tad spalio 22 dieną Plungės atviras jaunimo centras drauge su grupele entuziastų bei Sporto ir kultūros skyriaus specialiste Gintare Gurevičiūte jaunimo pasilinksminimui rado nenaudojamą angarą-sandėlį, kuriame organizavo „IRON HOUSE“ (liet. – metalinis namas). Renginys praėjo nepaprastai sklandžiai, sulaukė didžiulio jaunimo susidomėjimo (dalyvavo gal 500 jaunuolių). „IRON
HOUSE“ atmosferą kaitino DJ Mindaugėlis, nepalikęs abejingų jo leidžiamai muzikai.

Organizacinį komitetą palaikė Plungės verslininkai, seniūnijos bei patys jaunimiečiai. Jaunimas vis klausinėdavo, kada įvyks kita muzikos fiesta netradicinėje erdvėje? Į jų poreikius mes atsižvelgėme ir vėl, padedant Plungės verslininkams bei miesto bendruomenei, suorganizavome jau antrąjį grandiozinį renginį – buvusiame Mykolo Oginskio žirgyne. Jį pavadinome „RED BRICK HOUSE“ (liet. – raudonų plytų namas).

Renginio metu prižiūrėti tvarką padėjo Plungės regbio klubas, o vedėjai DJ SNEEKERS Plungės jaunimui neleido nuobodžiauti. Kaip sakė jauna Plungės atviro jaunimo centro direktorė, Plungės jaunimas išsiilgęs naujos erdvės, naujų muzikinių garsų, netradicinės aplinkos. O tokie masiniai renginiai, įvykę be incidentų tik įrodo, kad didžioji dalis jaunimo yra emociškai subrendę atsakingai linksmintis.

Laisvalaikį galima praleisti sveikai, nebūtinai kavinėje ar bare, tai gali būti netradicinė erdvė, kurioje groja gera muzika, kur susirinkę bendraminčiai. Tuomet nereikia nei alkoholio, nei narkotikų. Svaigina gera muzika ir nuoširdi atmosfera. Tikimės, kad tai taps tradiciniu renginiu. Ateityje stengsimės surasti saugias ir avangardines patalpas, kuriose jaunimas galėtų skoningai ir protingai leisti laisvalaikį.

Visi, kas turite idėjų ar pasiūlymų, rašykite į jaunimo puslapį facebook paskyroje Plungės atviras jaunimo centras arba el paštu jaunimas@plunge. Galėtume, kartu atradę kokią netradicinę erdvę, ją užpildyti pačių surengtais ne tik muzikiniais renginiais, bet ir parodomis ar mini spektakliais. Plungės atviram jaunimo centrui reikia Tavęs!

Agnė TAMOŠEVIČIŪTĖ Plungės atviro jaunimo centro direktorė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius