-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 15

Po ilgos pertraukos projektas „Smėlio džiazas“ vėl sugrįžta į Kauną (video)

Gruodžio 22 d. į Kauną vėl sugrįžta vienintelis Baltijos šalyse muzikinis projektas „Smėlio džiazas‘‘. Laisvalaikio namuose „Nautilus” gyvi smėlio piešiniai susijungs su džiazo improvizacijomis ir gyvas emocijas dovanos kauniečiams ir miesto svečiams.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Gruodžio 22 d. į Kauną vėl sugrįžta vienintelis Baltijos šalyse muzikinis projektas „Smėlio džiazas‘‘. Laisvalaikio namuose „Nautilus” gyvi smėlio piešiniai susijungs su džiazo improvizacijomis ir gyvas emocijas dovanos kauniečiams ir miesto svečiams. Šis reginys yra neįprastas ir tuo, kad žiūrovai atvykę į renginį prisideda prie pirmojo Baltijos šalyse smėlio meno terapijos centro „Šypsenų miestas“ įkūrimo, mat 20% nuo kiekvieno parduoto bilieto yra skiriama šio centro fondui.

Smėlio menininkė Jurgita Minderytė iškėlė sau didžiulį tikslą - Lietuvoje įkurti Smėlio meno terapijos centrą, kuris teiks terapijos seansus vaikučiams turintiems autizmo sindromą bei kitų įgimtų sutrikimų. Tam reikalingos didžiulės lėšos. Todėl muzikinio projekto „Smėlio džiazas‘‘ komanda ir nusprendė dalį sumos nuo kiekvieno renginio skirti centrui.

„Šiais metais įvyko išties daug smagių susitikimų su žiūrovais, - sako Jurgita. - Koncertavome Vilniaus rotušėje, Palangos vasaros sezono atidaryme piešiau su Palangos pučiamųjų orkestru, vasarą taip pat teko bendradarbiauti su tokiais Lietuvos estrados grandais, kaip Birutė Dambrauskaitė ir Viktoras Malinauskas. Tad malonu, beveik po metų pertraukos, vėl sugrįžti į Kauną, kur visada turėjome savo gerbėjų.“

Smėlio džiazas“ - tai keturi atlikėjai: smėlio menininkė Jurgita Minderytė, vokalistai Vladas Kovaliovas ir nuostabaus soprano savininkė Vilmina Navickaitė bei klavišininkas Kastytis Žukauskas.

Šio vakaro programoje romantiškos džiazo baladės ir meilės duetai. „Nuoširdžiai kviečiu visus kauniečius ir miesto svečius atvykti į mūsų renginį. Prižadu, kad Jus aplankys pačios gražiausios ir šilčiausios emocijos. Kiekvienas mūsų renginys yra kitoks. Dauguma pasirodymo momentų yra visiška improvizacija, - todėl kiekvienas mūsų koncertas yra išskirtinis ir vienintelis. Jūsų atvykimas mums labai svarbus, nes, savo dalyvavimu, Jūs prisidedate prie vaikams skirto terapijos centro įkūrimo‘‘, – sakė menininkė Jurgita Minderytė.

Koncerto pradžia 19 val., durys atsidaro 18.00 val.

VIDEO: Smelio Jazz 'as - Vladas Kovaliovas - Every breath you take

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius