-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 20

Praėjusią savaitę nuaidėjo VU KHF Studentų atstovybės 23-asis gimtadienis!

 Gegužės 5-8 dienomis vyko Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Studentų atstovybės 23-iasis gimtadienis. Tai pirmoji studentų savivalda Kaune, turinti gilias...

 Gegužės 5-8 dienomis vyko Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Studentų atstovybės 23-iasis gimtadienis. Tai pirmoji studentų savivalda Kaune, turinti gilias tradicijas ir besistengianti visapusiškai padėti studentams. Todėl, kaip ir kasmet, studentai visą savaitę turėjo galimybę sudalyvauti įvairiausiose užduotyse ir renginiuose. Studentų atstovybė, kaip tik išmanydami, stengėsi įtraukti į šią nuostabią šventę visą fakulteto bendruomenę, o ypač studentus.
 Visa savaitė buvo kupina įspūdžių: šventę atidarė šokių studija „Time to show“, kurie nepabūgę žvarboko oro padovanojo studentams įstabų pasirodymą. Taip pat visi  galėjo išbandyti ne tik savo greito valgymo įgūdžius ir skrandžio dydį dalyvaudami „Premia“ ledų ir „Mantingos“ sumuštinių valgymo varžybose, tačiau ir pasitikrinti žinias „Protų karuose“. Azartinių žaidimų mėgėjai dalyvavo pokerio turnyre „Pokerio namuose“, o tie, kurie labiau linkę varžytis  sportiniuose užsiėmimuose turėjo galimybę sudalyvauti biliardo ir tinklinio turnyruose.
Kadangi savaitė buvo gana lietinga, studentai galėjo pasislėpti nuo lietaus Tarybų rūsyje ir  jaukioje aplinkoje bei draugijoje pažaisti stalo žaidimus, prisiminti kaip reikia laikyti pusiausvyrą važiuojant dviračiu ar net kaip rašyti žinutes jau sunkiai beatmenamu telefonu. Taip pat muzikos ir kino vakare pasimėgauti akustine muzika, kurią mums dovanojo įvairūs muzikantai bei pažiūrėti vieną naujausių lietuviškų filmų, vaišinantis cukraus vata, tortu, šakočiais ir kitais skanumynais.
 Galiausiai, kad ir kaip bebūtų gaila, šventė po truputį baigėsi. Savaitės renginių maratonas buvo uždaromas naktiniame bare G-Loft, kuriame Studentų atstovybė, 23-ojo gimtadienio proga, parengė įdomią programą visiems susirinkusiems. Tačiau nereikia nusiminti, gimtadienis baigėsi, o VU KHF SA dar turi parengusi nemažai renginių, tik spėk sekti naujienas!
 Dar kartą nuoširdžiai dėkojame mūsų rėmėjams, padėjusiems įgyvendinti gimtadienio idėjas: Hellenic Cola, įmonėms „Mantinga“, „Maistas sportui“, „Lazertronas“, picerijai „Pizza to Go“, barui „G-LOFT“, Aldonos Mincevičienės kepimo įmonei, ledams „Premia“, bei Kauno Valstybiniam Dramos Teatrui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius