Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 09

Prasidėjo tarptautinės sportinių šokių varžybos „Gintarinė pora“

Jau 46-ąjį kartą Kaune vyksta tarptautinės varžybos „Gintarinė pora“, kuriose galima pamatyti gausybę sportinių šokių meistrų ir dar tik pradedančiųjų šokėjų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Jau 46-ąjį kartą Kaune vyksta tarptautinės varžybos „Gintarinė pora, kuriose galima pamatyti gausybę sportinių šokių meistrų ir dar tik pradedančiųjų šokėjų. Šiemet varžybose dalyvauja 600 šokėjų iš 11 pasaulio valstybių.

Puošnios suknelės, daug makiažo, blizgučių, plačios šypsenos, kartais slepiančios fizinį skausmą ir nusivylimą, išdidi, išraiškinga eisena – tai žodžiai, su kuriais daugumai asocijuojasi sportiniai šokiai, ir visa tai buvo galima pamatyti pirmą šokių varžybų „Gintarinė pora“ dieną. Visos poros stengėsi ne tik kuo geriau atlikti savo numerius, bet ir atkreipti dėmesį į save puošniais kostiumais. Nuo vyresnių šokėjų neatsiliko ir jaunučiai bei jauniai. Šokėjų suknelės buvo įspūdingesnės viena už kitą, tačiau ne visada jos padėdavo. Kartais merginos kliūdavo už įmantrių drabužių ar net kulniuku suplėšydavo sukneles, tačiau svarbiausią užduotį – nepasimesti – įgyvendino kone visi dalyviai.

Pirmąją dieną Kauno Sporto halėje vykstantis renginys labai daug žiūrovų nesutraukė. Didesnio dėmesio tikimasi sekmadienį, mat šeštadienį vykusi Gatvės muzikos diena pasigrobė dalį žiūrovų. Iš skanduočių ir šūksnių buvo galima suprasti, kad dauguma žiūrovų buvo atėję palaikyti savo šeimos narių, draugų bei pažįstamų. Halėje nuolat pasigirsdavo šokėjų vardai su raginimais kuo geriau pasirodyti.

Renginys truks visą savaitgalį. Jame poros suskirstytos pagal amžiaus grupes, taip pat varžomasi standartinių bei Lotynų Amerikos šokių kategorijose, o žiūrovus dar džiugins pasaulio sportinių šokių žvaigždžių pasirodymai koncertinėje programoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius