Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 17

Pristatymas: kompiuterinį F1 žaidimą giria net lenktynininkai (video)

Šių metų F1 sezonas vienas iš įdomiausių per visą jų istoriją. Pirmose septyniose lenktynėse nugalėjo vis kitas lenktynininkas. O čempionate dalyvauja net 6 čempionai. Codemasters atgaivinus F1 lenktynių žaidimą, jis kiekvienais metais susilaukia vis daugiau pagyrų, net iš pačių lenktynininkų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šių metų F1 sezonas vienas iš įdomiausių per visą jų istoriją. Pirmose septyniose lenktynėse nugalėjo vis kitas lenktynininkas. O čempionate dalyvauja net 6 čempionai. Codemasters atgaivinus F1 lenktynių žaidimą,  jis kiekvienais metais susilaukia vis daugiau pagyrų, net iš pačių lenktynininkų.

Visiems šios žaidimo fanams rekomenduojame pradėti žaidimą nuo Jauno lenktynininko režimo. Tai specialūs apmokymai padedantys suprasti F1 sporto pagrindus ir greičiau įvaldyti f-1 bolidą su įvairiomis vizualinėmis pagalbomis trasoje. Taip pat čia išmoksite naudotis Kers ir DRS sistemomis, kurios naudingos atakuojant priešininkus ir ginantis nuo jų, pasigerinant ar išsaugant savo poziciją. Plačiau apie viską video pristatyme.

Kūrėjai: Codemasters Leidėjai: Codemasters Studios Birmingham Žanras: Lenktynės Platformos: PC, PS3, XBOX360, WIIU Išleidimo data: 2012m. Rugsėjo 18 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius