-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 01

Projektas „Dance Is My Life“: apie jausmus per šokį

Šokis – kas tai? Tai kūno judesys, mintimis išreikštas vakarėlio metu. Bet yra žmonų kuriems tai ne tik kūno judesys, bet kažkas daugiau – tai lyg būtų jų neatskiriama gyvenimo dalis, kuri išreiškia kiekvieno šokėjo išgyventus jausmus.

Šokis – kas tai? Tai kūno judesys, mintimis išreikštas vakarėlio metu. Bet yra žmonų kuriems tai ne tik kūno judesys, bet kažkas daugiau – tai lyg būtų jų neatskiriama gyvenimo dalis, kuri išreiškia kiekvieno šokėjo išgyventus jausmus.

Daugelis žmonių matydami scenoje šokiančias paneles ar vaikinus pamano, kad ir patys taip sugebėtų. Juk mes net nenutuokiame, kiek reikia turėti drąsos, ryžto ir užsispyrimo bei daug triūso ir varginančių treniruočių, jog išmoktumėm scenoje rodomų judėsų.

Štai vienas jaunuolis, matydamas kaip scenoje puikiai profesionalai atlieka šokio judesius, pabandė tai atlikti namuose. Žinoma, tada suprato, jog tai nėra taip paprasta. Ir smalsumas nurimo. Po kelių mėnesių jam teko išgyventi skausmingą netektį, kuri jam ir buvo tarsi didelis pastūmėjimas šokio srityje. Atsiminęs šokio žingsnelius jis bandė išreikšti šokiu savo jausmus. Diena po dienos ir štai, jam pavyko. Dabar žmonės jį vertina už jo nuoširdžiai atliktus šokio judesio veiksmus. Bet to jam neužteko.

Per masinės informacijos kanalus vis dažniau išgirstame apie paauglių didėjimą nusikalstamumą gatvėse,apie jų užsiemimą nelegalia veikla.Ir tada jaunuolis Arnoldas M. sugalvojo užkirsti tam kelią ir jaunuolius įtraukti į doro žmogaus veiklą bei išmokyti pasitikėjimo savimi kuriant projektą, kuris buvo pavadintas Dance Is My Life (DIML).

„Šiam projektui mane pastūmėjo mūsų pačių gyvenimas, kurį gyvenu šokdamas ir stebindamas aplinkinius šokių judesiais, kuriuos išreiškiu jausmais. Šiuo projektu norima atskleisti labai kilnu tikslą - kad šiuolaikinis jaunimas nesišlaistytų gatvėmis ir nedarytų nusikalstamosios veiklos, o tiesiog imtųsi siekių savo gyvenimo tikslo. Gatvėse mes galime pastebėti, jog vis daugiau atsirado jaunimo, kuris užsiema nusikalstama veikla ar nelegaliais verslais, kurie veda mūsų jaunimą į pražūtį, tad šis projektas „DIML“ verčia susimąstyti visus jaunus žmones, ar iš tiesų tai yra vertinga savo sąžiningumu, ar tai atneš jiems ateityje naudos ar pagarbos ir norima padėti jaunimui apsispręsti, kas geriau - ar žmonęs stebinti savo blogais darbais, ar geriau parodyti, ką ištikrųjų jie gali padaryti naudingo visuomenėje. Šiame projekte bus kuriamas profesionalus video klipas, kuris parodys tikruosius gatvės veidus, kad Lietuvoje yra daug puikių žmonių, kurie savo laisvalaikį gali skirti ir gražiems dalykams, pavyzdžiui, šokiui.

Viso šio projekto eiga yra ganėtinai sudėtinga - tai šokėjų paieška, reklama, atrankų vykdymas, šokėjų atrinkimas, remėjų paieška ir idėjų kūrimas visoje eigoje taip pat klipo režisūra, scenarijaus rašymas, klipo filmavimas, projekto pateikimas svarstymui, sėkmės atveju - vėl remėjų paieška. Taip pat jis svajojama jog galima būtų filmuoti visuose Lietuvos miestuose - tiek šokių salėse, kieme, pievoje ar net ant namo stogo šokėjus. Tad tikėkimes, jog šiam drąsos ir ryžto nestingančiam jaunuoliui pavyks pasiekti savojo tikslo ir taip padėti išgarsėti Lietuvos jaunimui, kuris šoka. Palinkėkime jiems sėkmės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius