Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 16

RECENZIJA. „Ilja. Paliesti dievą“

Nauja „Obuolio“ leidyklos išleista knyga „Ilja. Paliesti dievą“ - tai lietuvių autorės Giedrės Bružienės pirmasis kūrinys.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Recenzija

Nauja „Obuolio“ leidyklos išleista knyga „Ilja. Paliesti dievą“ - tai lietuvių autorės Giedrės Bružienės pirmasis kūrinys.

Turbūt kiekviena mergina vaikystėje svajojo apie princą, kuris pasisodina ją ant balto žirgo ir parsineša į savo karalystę... Pagrindinei knygos herojei Aurelijai ši svajonė praktiškai išsipildė. Bevaikštant po raistą jai įgelia angis. Netikėtai ji, jau beprarandanti viltį kaip nors parsigauti namo, pamato iš tolumos jos link judantį baltą pavidalą. Ar tai jos princas? Gal angelas? O gal pats Dievas? Baltai apsirengęs vaikinas ją ant rankų nuneša iki kaimo, išgydo. Taip prasideda Aurelijos, farmacijos studentės, atostogos kaime pas močiutę. Tai ką vis dėl to reiškia įsimylėti princą ant balto žirgo? Ką reiškia įsimylėti baltą angelą?

Knyga kupina ne tik meilės, bet ir farmacijos, etnografijos, parapsichologijos ir net šiek tiek politikos. Kiekvienas skaitytojas šiame romane gali rasti tai, kas jam labiausiai prie širdies. Tačiau abejonės nekyla, kad didžiausiais jos gerbėjais turėtų tapti romantiškos asmenybės.

Kiekvienas knygos puslapis svaigina vaistažolių ir pievų kvapu. Kiekvienas iš jų nukelia ten, kur šilta, kur žaliuoja laukai, pasidabinę nuostabiausių spalvų gėlėmis. Lietuviškas kaimas ir šilta meilės istorija neleis sušalti, kai su lig kiekviena diena už lango vis labiau kvepia sniegu. O artėjant žiemos šventėms knyga galėtų tapti ir šilta bei nuoširdžia dovana mamai, dukrai ar draugei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius