Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 07

RECENZIJA. Įvertink savo proto aštrumą

Pastaruoju metu itin didelį populiarumą įgavo „protų kovų" varžybos. Pasitikrinti savo žinias gali dalyvaudamas televizijos laidose ar tiesiog stebėdamas jas namuose, „Protų mūšiai" vyksta kavinėse ir baruose.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Recenzija

Pastaruoju metu itin didelį populiarumą įgavo „protų kovų" varžybos. Pasitikrinti savo žinias gali dalyvaudamas televizijos laidose ar tiesiog stebėdamas jas namuose, „Protų mūšiai" vyksta kavinėse ir baruose. Jau galime dėkoti „Obuolio" leidyklai ir Pauliui Ambrazevičiui už tai, kad savo protų aštrumą nuo šiol galime pasitikrinti namuose, važiuodami autobusu, sėdėdami nuobodžioje paskaitoje ar neturėdami ką veikti darbe. Tai padaryti galime papraščiausiai vartydami knygos „Protų dvikovos" puslapius.

Ar žinai, kokiomis sąlygomis atstumas nuo Vilniaus iki Kauno vasarą yra 50 centimetrų ilgesnis nei žiemą? O kokie vieninteliai paukščiai gali skristi atbuli? Tuomet gal žinai, ką pardavinėja bukinistas? Perskaitęs šią knygą galėsi atsakyti į šiuos ir daugybę kitų klausimų, galėsi pasipuikuoti prieš draugus, kad žinai daugiau nei jie. Gal naujų, intriguojančių faktų žinojimas padės pagaliau susirasti merginą?..

Knygą įdomu skaityti ne tik pačiam vienam. Ji sudaryta taip, kad labai patogu ją naudoti, draugų kompanijoje nusprendus surengti „Protų turnyrą". Kiekvienas knygos skyrius suskirstytas į tris dalis, kuriose klausimai sugrupuoti pagal skirtingas temas. Knygos gale pateikiami visų klausimų atsakymai, todėl galite būti tikri, jog nereikės sugaišti daug laiko ieškant jų internete ar bibliotekoje.

Nuotrauka - knygos viršelis (obuolys.lt archyvas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius