Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 18

RECENZIJA. Sušių abėcėlė

„Obuolio" leidykla skelbia džiugią naujieną sušių mėgėjams. Nuo šiol knygynuose galima įsigyti knygą „Sushi nuo A iki Z". Knygą sudaryti padėjo „Sushi express" meistrai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Recenzija

„Obuolio" leidykla skelbia džiugią naujieną sušių mėgėjams. Nuo šiol knygynuose galima įsigyti knygą „Sushi nuo A iki Z". Knygą sudaryti padėjo „Sushi express" meistrai.

„Sushi nuo A iki Z" tai knyga, kuri patiks visiems, kurie mėgsta sušius, tiems kurie juos gamina namuose bei tiems, kurie visada norėjo pabandyti, bet galvojo, jog tai pernelyg sudėtinga. Joje skaitytojas susipažins su šio japoniško patiekalo atsiradimo istorija, patiekimo kultūra, receptais. Daug žmonių nedrįsta japoniškų patiekalų valgyti su tradicinėmis lazdelėmis, nes nemoka jomis naudotis. Jie čia ras išsamią instrukciją, kaip tai daryti.

Knygos sudarytojai pateikia patarimus, kaip paruošti visus sušių gamybai reikalingus ingridientus: ryžius, imbierą, Nori lapus, vasabius, tempurą ir skirtingos rūšies žuvį. Taip pat skaitytojai supažindinami su skirtingos rūšies sušiais, jų gaminimo technologijomis. Japoniškos virtuvės mėgėjai galės pasigaminti ir sriubų, užkandžių ar karštų japoniškų patiekalų.

Knyga „Sushi nuo A iki Z" sužavi ir įkvepia gaminti ne tik savo turiniu, bet ir fotografijomis. Spalvingi ir apetitiški knygos puslapiai įtraukia ir pameta idėjų, kaip papuošti šventinį stalą. Juk sušis ne tik maistas, bet ir menas.

Nuotrauka - knygos viršelis („Obuolio.lt" archyvas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius