-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 31

Rokeriai „Alive way“ švenčia trejų metų gimtadienį (nuotraukos)

Tikrų jausmų įkvėptą tikrą muziką grojanti roko grupė „Alive way” rugsėjo 1-ą dieną triukšmingai paminės savo trejų metų gimtadienį! Eurovizijos atrankos finalininkai, žinomi dėl savo singlų „Drowning” ir „Amazed by you”, surengs pasirodymą „Vilnius Music Week” festivalio scenoje.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Tikrų jausmų įkvėptą tikrą muziką grojanti roko grupė „Alive way” rugsėjo 1-ą  dieną triukšmingai paminės savo trejų metų gimtadienį! Eurovizijos atrankos finalininkai, žinomi dėl savo singlų „Drowning” ir „Amazed by you”, surengs pasirodymą „Vilnius Music Week” festivalio scenoje.

„Alive way“ ketveriukė – Justas, Stepas, Dovydas ir Povilas startavo 2009 metais festivalyje Roko Naktys. Kaip teigia patys muzikantai, neliko beveik nei vieno naktinio klubo Lietuvoje, kuriame jie iki šiol nebūtų koncertavę, o jų atliekamos dainos sukasi ir populiariųjų, ir alternatyvių  radijo stočių eteriuose. Vienu didžiausių savo pasiekimų grupės nariai laiko sėkmingą pasirodymą 2012 metų Eurovizijos atrankoje, kur rokeriai užemė antrą vietą pusfinalyje bei pateko į finalininkų dešimtuką.

Šiuo metu „Alive way“ intensyviai  ruošiasi svarbiam žingsniui – pirmojo albumo įrašymui, bei rengia naują koncertinę programą. „Alive way“  nariai akcentuoja savo muzikos „tikrumą“ ir žada  kad jų pirmasis albumas alsuos nuoširdumu ir bus paremtas tik tikrų žmonių tikrais jausmais. „Mes kaip ir visi žmonės mylime ir nekenčiame, turime ivairių išgyvenimų. Juos savo muzikoje ir bandome perteikti,  todėl visi mūsų dainose galės atrasti sau kažką artimo ", -  teigia grupės lyderis Justinas.

„Alive way“ pasirodymą rugsėjo 1-ą dieną, 19.00 nemokamai galėsite stebėti Nacionalinio dramos teatro nišoje. Įvairių grupių iš Lietuvos ir užsienio pasirodymai drebins Villniaus gatves ir meno erdves nuo rugpjūčio 30 iki rugsėjo 2 dienos „Vilnius Music Week“ renginio metu.

Rugsėjo 7-tą „Alive way“ pasirodys „Pogo“ bare Šiauliuose, o rugsėjo 14-tą rokerių ketveriukė gros Kaune, renginyje „Kauno naktys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius