Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 30

Šalčininkuose organizuojama nemokama šunų paroda

Visus kviečiame dalyvauti su savo augintiniais arba tiesiog atvykti į tikrai įspūdingą renginį, kuris vyks rugpjūčio 21 d. (sekmadienį).
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Visus kviečiame dalyvauti su savo augintiniais arba tiesiog atvykti į tikrai įspūdingą renginį, kuris vyks rugpjūčio 21 d. (sekmadienį).

Renginyje numatomas šunų paradas – eisena centrine Šalčininkų miestelio gatve iki parodos vietos, J. Sniadieckio gimnazijos stadione, bus pademonstruota įspūdinga šunų vikrumo „AGILITY“ programa, galėsite susipažinti su kinkomų šunų sportu, šios srities entuziastų ir profesionalų pasiekimais Lietuvoje ir pasaulyje. O susidomėję šia sporto šaka, galės pasimokyti, kaip paruošti šunis ir pasiruošti pačiam, ir sužinoti, kokia yra būtina įranga.

Taip pat vyks programos „bikejoring“ (šuo ir dviratis) demonstracija. Šventės metu vyks konkursasloterija, kurioje bus galima laimėti kuprinių, enciklopedijų apie šunis, maisto šunims ir katėms. Konkursoloterijos organizatorius „ROYAL CANIN LITHUANIA“.

Bus pademonstruota Valstybės sienos apsaugos prie Vidaus reikalų ministerijos Vilniaus rinktinės kinologų speciali programa.

Be pramoginės dalies, vyks ir edukacinė programa: paskaitospamokos, edukaciniai filmai temomis: „Dogoterapija“, „Šuns dresūra ir vedžiojimas“, „Šuo mieste“, „Smurtas prieš naminius gyvūnus“. Veterinarijos specialistai skaitys paskaitą „Primoji pagalba naminiams gyvūnams“. Šventės metu parodos dalyviai savo augintinius nemokamai galės paskiepyti nuo pasiutligės ir „mikročipuoti“.

Ir, žinoma, visus kviečiame pasigrožėti šunimis ringuose, kuriuose ekspertizę atliks ir garsiai komentuos apie kiekvieną šunį profesionalūs ekspertai. Šunų šeimininkai gaus diplomus su augintinių aprašymu (įvertinimu). Taip pat laukia dovanos: rozetės, įvairūs suvenyrai, nemokamas šunų maistas ir kt.

O vakarop vyks pramoginė programa, kurioje bus renkama: gražiausios poros (šuo ir kalytė); geriausias veislynas. Taip pat bus išrinkti gražiausi grynaveisliai ir neturintys kilmės dokumentų: šuniukai, mažyliai, veteranai, jaunimo klasės atstovai bei 10 „FCI“ grupių dalyvių gražiausi šunys.

Atskirai bus pagerbti augintinių su negalia šeimininkai ir išrinkta pati jautriausia istorija. Dalyvių laukia atminimo dovanėlės, nugalėtojų – užtarnauti prizai. Programos „BEST IN SHOW“ gražiausio grynaveislio ir gražiausio nekilmingo Šalčininkų šuns rinkimų nugalėtojams apdovanojimus įteiks Šalčininkų meras.

Renginį vainikuos oro balionų paradas!

Tad visus kviečiame apsilankyti mūsų organizuojamame renginyje ir patirti nepakartojamų įspūdžių!

Kviečiame registruotis

Primename, kad registracija į parodą nemokama. Registruojami visi šunys, taip pat ir tie, kurie neturi kilmės dokumentų. Parodos metu bus galima nemokamai paskiepyti augintinius nuo pasiutligės, juos „mikročipuoti“. Registracija išankstinė.

Neveislinių agresyvių ir kovinių šunų šeimininkų dėmesiui!

Maloniai prašytume į parodą savo augintinius atsivesti su antsnukiais.

Pirmą kartą Lietuvos šunų parodų istorijoje šiame renginyje bus pagerbti šeimininkai, kurie augina šunis su negalia.

Labai kviečiame atsiųsti istorijas apie savo mylimiausius augintinius, kurie po sunkių traumų ar susirgimų nebuvo užmigdyti, jiems suteikta galimybė gyventi.

Registracija vyks iki rugpjūčio 5 dienos.

Šventės pagrindinis rėmėjas „ROYAL CANIN LITHUANIA“.

Kiti rėmėjai: Šalčininkų rajono savivaldybė, Lietuvos kinologų draugija, UAB Tvarkyba, Šalčininkų Jano Sniadeckio gimnazija

Informaciniai rėmėjai - „DELFI Pilietis“, laikraštis Mūsų Kraštas, 15min.lt“.

Registracijos formą rasite čia.

Registracijos formą prašome siųsti adresu: Lietuvos molosų klubas, Pašto dėžutė Nr. 13, (Vilniaus g. 61, Šalčininkai LT-17001) arba e-paštu: info@karaliskiejidogai.lt arba monarchistas@gmail.com Telefonas pasiteiravimui +37065555559

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius