Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 17

Šampaną iššovė Alytaus fotografų klubas

Subūręs daugiau kaip 30 įvairaus amžiaus fotografuoti mėgstančių žmonių, šampaną iššovė oficialiai užregistruotas Alytaus fotografų klubas.

Subūręs daugiau kaip 30 įvairaus amžiaus fotografuoti mėgstančių žmonių, lapkričio 12 dieną šampaną iššovė oficialiai užregistruotas Alytaus fotografų klubas.

Tik „gimusiam“ klubui veiklos netrūksta. Lapkričio 26 dieną kartu su visu pasauliu klubo nariai dalyvaus tarptautiniame projekte „Viena diena Šiaurės mieste“, klubo narys Faustas Augustinas dalyvaus TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijoje“, kurioje vaikų namų auklėtinius mokys fotografijos meno. Artimiausiuose planuose yra ir pirmoji Alytaus fotografų klubo paroda, kurioje miestelėnai galės susipažinti su klubo nariais bei jų fotografijomis.

Be projektų ir parodų, klubas žada rengti susitikimus ne tik su žymiais Dzūkijos, bet ir visos Lietuvos fotografais, organizuoti praktinius fotografijos mokymus.

Fotografų klubo sumanytojas – Stasys Šmigelskas, kuris išrinktas ir pirmuoju klubo pirmininku. Pirmininkas pasidžiaugė, kad garbės prezidentu sutiko būti žymiausias Alytaus fotomenininkas Zenonas Bulgakovas, o klubiečiai dėkingi Alytaus Jurgio Kunčinio bibliotekos direktorei Giedrei Bulgakovienei, kuri Alytaus fotografų klubą priglaudė po bibliotekos „sparnu“.

Teksto autorius: Alytaus fotografų klubo narys Gediminas Ryženinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius