-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 22

Seminare „Vienuolis, kuris nusipirko „Ferrari“ buvo mokoma siekti didelių pergalių (nuotraukos)

Antradienio vakarą į seminarą susirinkę klausytojai turėjo galimybę susipažinti su žmogaus psichologija ir išmokti peržengti didžiausias kliūtis, trukdančias pasiekti asmeninių tikslų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Nuo rudens mokymų projektų „Social Games“ organizuojamų seminarų ciklą pratęsė nuotaikingas seminaras „Vienuolis, kuris nusipirko „Ferrari“.

Antradienio vakarą viešbutyje „Artis“ susirinkę klausytojai turėjo galimybę susipažinti su žmogaus psichologija. Mąstysenos formavimusi nuo pat vaikystės iki emocinio ir dvasinio brandos laikotarpio. Žmogus sukurtas valdyti iš išorės, todėl ir manipuliuoti juo lengva knygomis, teorijomis, įvairiais veiksmais. Todėl specialistas patarė aklai netikėti tuo, ką žmogus šneka, ir pasikliauti tik jo elgsena – ji tiksliausia. Pagrindinėje seminaro dalyje buvo patariama, kaip išvengti aplinkos veiksnių valdymo ir kurti asmeninę nepriklausomą aplinką ir nuomonę. Ir kaip peržengti didžiausias kliūtis, trukdančias mums pasiekti mažų, didelių pergalių ir asmeninių tikslų.

Keturiolikos metų patirtį mokymų vedimo ir asmeninio konsultavimo srityje sukaupęs Rimvydas Židžiūnas vis dar veda seminarus ir mokymus žmogaus efektyvumo temomis. Per ilgus metus sukaupta patirtis padėjo ne tik netradicine forma pateikti seminaro medžiagą, bet ir prajuokinti, sudominti klausytojus. Viso seminaro metu aktyvumą išlaikiusi publika įrodė savo motyvuotumą ir gerą nuotaiką. „Deja, tik apie 20 proc. klausytojų geba tinkamai išnaudoti visą išgirstą medžiagą“, – teigė lektorius ir pridūrė, kad daugeliui pritrūksta ryžto ją panaudoti.

R.Židžiūnas pabrėžė, kad mokymų medžiagą jis pateikia ne kaip standartinis lektorius, bet suteikia galimybę diskutuoti, ginčytis, atsakinėti. Tokiu būdu atrenkama informacija tampa aktualesnė susirinkusiems klausytojams. O ir mokymai tuomet kur kas praktiškesni. Daugelis klausytojų seminare buvo iš tiesų aktyvūs – atsakinėjo į klausimus, patys juos kėlė ir noriai diskutavo. Todėl norintieji išgirsti daugiau patarimų galės dalyvauti kitame seminare apie vyrus ir moteris bei stereotipus, sukurtus skirtingų lyčių gyvenimuose.

Kadangi prieš Šv.Kalėdas daugelis sustoja ir susimąsto, lektorius R.Židžiūnas palinkėjo prasmingų ir linksmų švenčių. Su viltimi, kad kiekvienas iš dalyvavusių seminare išgirstų save ir rastų pagrindinį stimulą gyvenimui, kurio iš tikrųjų trokšta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius