Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 19

Šeštadienį „Studio 9“ – „plaukuočiausias“ vakarėlis!

Prieš metus gimė iniciatyva, dėl kurios 2000 moterų pradėjo pintis plaukus. „Let's HA!R“ pynė linguojančias hipsterių galvas „Satta Outside“, skuto ir statė skiauteres „...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Prieš metus gimė iniciatyva, dėl kurios 2000 moterų pradėjo pintis plaukus. „Let's HA!R“ pynė linguojančias hipsterių galvas „Satta Outside“, skuto ir statė skiauteres „Galapaguose“, puošė snieguoles Kalėdoms, o sausio 19 dieną atšoks pirmąjį gimtadienį bei pristatys geriausių darbų parodą klube Studio 9.

„Vakarėlis bus išskirtinis. Negana to, kad gros išskirtiniai talentai, mes vėl darysime šukuosenas, be ko negalėjome apsieiti visus šiuos metus. Tai bus plaukuočiausias vakarėlis kurį teks atlaikyti „Studio“ 9 sienoms“, – užtikrina idėjos autorė Agnė Kanapeckaitė. Ji pažada, jog „Let's HA!R“ komandos darbščiosios rankos supins kiekvieną gimtadienio viešnią, o vyrai galės grožėtis ne tik jomis, bet ir geriausiais „Let's HA!R“ nuotraukų parodos darbais.

„Kodėl surengėme parodą? Darėme šukuosenas kiaurus metus įvairiausiuose kultūriniuose renginiuose, fotosesijose. „PriLet'sHA!Rinom“ tiek, jog nebetelpam „Let's HA!R“ fanų puslapyje ir negaliu nepaminėti pirmojo gimtadienio nepristačiusi bent kelių geriausių šukuosenų/sušukuotųjų nuotraukų. Be to, manau, jog taip galiu atsidėkoti puslapio bendruomenei, dėl kurių iniciatyva tapo sėkminga.“

Parodą vaizdiniais papildys jauno ir perspektyvaus VJ-Fou Gudo vizualizacijos, tačiau vizualinis pasitenkinimas yra toli gražu ne viskas, ką garantuoja organizatoriai.

Kartu linksmybėms atsiduos ir judėti nustoti neleis geriausius įvertinimus šluojantys Markas iš „Kumasi Music“ ir brolių duetas „Space Connection“. Tiek vieni, tiek kiti demonstruoja pavyzdingą srities išmanymą ir jau spėjo išjudinti ne vieną minią čia bei svetur.

Jie netuščiažodžiauja: „pasikeliam „pričioskes“ ir susitinkam ten. Kam nepasikels, pakelsim mes!“
Panašu, jog šeštadienis atneš ne tik plaukuočiausią, bet ir, ko gero, geriausią vakarėlį. Juk vis dėl to, vienai šventei bus išvien sujungtos moteriškos ir vyriškos pajėgos nestokojančiais talento ir idėjinio polėkio sukurti kažką ypatingo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius