Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 31 /09:16

Šeštadienio popietę – H. K. Anderseno „Coliukės” interpretacija šeimai

Pasaka yra  išminties raktas, kuriuo  mūsų mažieji atrakina išminties skrynelę ir ieško atsakymų į įvairiausius klausimus. Stebuklų skraiste gaubiami pasakojimai išlaisvina ir...
Coliukė
Coliukė

Pasaka yra  išminties raktas, kuriuo  mūsų mažieji atrakina išminties skrynelę ir ieško atsakymų į įvairiausius klausimus. Stebuklų skraiste gaubiami pasakojimai išlaisvina ir kursto fantaziją, pažadina svajones  ir kviečia kartu ieškoti gėrio. 

Mums, suaugusiems, pasakos neretai padeda sugrįžti prie tikrųjų vertybių ir dar kartą prisiminti tai, ką vaikystėje žinojome ir kuo tikėjome. Tuomet mums atrodė, kad pasakų pasaulis yra tikras ir pasiliksime jame visuomet. Tačiau pasakose  užkoduota išmintis skleidžiasi palengva, bėgant metams, net brandžiame amžiuje pasaka padeda kitaip pamatyti realųjį pasaulį. Ne veltui sakoma, kad visa, kas nauja, yra seniai pamiršta sena, tik pažvelgta naujomis akimis. 

Šeštadienį, vasario 1 dieną, 13.00 – 14.00  val. PLC „Panorama” kviečia mažuosius bičiulius ir jų tėvelius susitikti su Hanso Kristiano Anderseno pasakų herojais. Aktorius Audrius Bružas ir perkusininkas Tomas Dobrovolskis kartu su žiūrovais interpretuos pasaką „Coliukė“, muzikos garsais atgaivins fantazijų pasaulį ir jo herojus. Bendraudami su mažąja ir niekuomet nepasiduodančia Coliuke mažieji spektaklio statytojai įsitikins, kad muzikos garsais galime reikšti mintis, jausmus ir netgi kalbėtis.

“Pažadinkime Coliukę” yra renginių ciklo  šeimoms „...ir gyvensime MES ilgai ir laimingai“ pradžia. Juose  profesionalūs aktoriai, pantomimos meistrai, dailininkai ir muzikantai padės vaikams lavinti vaizduotę, reikšti emocijas, mokytis improvizuoti skirtingomis kūrybinėmis priemonėmis. Kas antrą savaitgalį organizatoriai kvies mažuosius žiūrovus į „Panoramą“ aktyviai kūrybinei veiklai, garsu, judesiais ar piešiniais tapti pasakų veikėjais.
Laukiame jūsų antrame aukšte vaikų erdvėje prie kavinės Vero cafe, kurioje tėveliai renginio metu galės pasimėgauti kava už specialią kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius