Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 14

Šiltų apsikabinimų flashmobas: koks gali būti šalutinis poveikis?

Sunku apibūdinti jausmą, kai sulaukiame palaikymo ir energijos kupino apkabinimo! Deja, vis dažniau tai daroma tik išgėrus arba šaltai lyg tai būtų oficialumas... Nustebsi, bet...
Apsikabinimai.
Apsikabinimai.

Sunku apibūdinti jausmą, kai sulaukiame palaikymo ir energijos kupino apkabinimo! Deja, vis dažniau tai daroma tik išgėrus arba šaltai lyg tai būtų oficialumas...

Nustebsi, bet garsi Europos psichoterapiautė Virginija Sait yra pasakiusi, jog 4 apkabinimai per dieną padeda išgyventi, 8 - išlaikyti gerą nuotaiką, o 12 užtikrina, kad jaustumėmės laimingi ir mylimi.

Kviečiame gegužės 15 d. apkabinimų balansą atstatyti mėnesiui į priekį! Pozityvo treneris Saulius Bagdonas parodys, kokie apkabinimai sukelia geriausias emocijas ir kaip pastebėti, kada žmogui reikia apkabinimo. Apkabinimų flashmobo metu įsiamžinsime rekordinėje ŠILTŲ apkabinimų nuotraukoje (fotografas iš Ukrainos Valentyn Odnoviun).

Viskas, ką reikia padaryti, gegužės 15 d. 20 val. atkeliauti į Salomėjos Neries skverelį (Vilniaus g. 32) 

Įvykio metu rizikuoji gauti gerų patarimų, susirasti naujų draugų ir sulaukti pačio nuoširdžiausio apkabinimo iš nepažįstamojo!

NESKUBĖK dalyvauti. Prieš tai būtina įsigilinti į mokslininkų patvirtintą šalutinį apkabinimų poveikį.

Šiaurės Karolinos (JAV) universiteto mokslininkai atliko eksperimentą, kuris parodė, jog stiprus apkabinimai, kai dvi širdies viena prie kitos prisispaudžia:

*didina hormono oksitocino lygį, kuris mažina depresiją. Jis taip pat normalizuoja kraujospūdį, mažina širdies ir kraujagyslių riziką;
*malšina depresiją ir didina pasitikėjimą savimi;
*apsikabinant gaminasi ir endorfinai, kuriuos mokslininkai vadina natūraliais narkotikais. Endorfinai mažina skausmą, sukelia euforijos pojūtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius