Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 13

Skaitytojo įspūdžiai. Vakarėlis be alkoholio pranoko lūkesčius

Antradienį dalyvavau „Varom!“ vakarėlyje, kuris vyko Vilniuje. Patiko. O patiko tai, kad buvo daug programos. Lankytojai įvairaus amžiaus, ypač daug panelių. Renginys be svaigalų...
Renginys Varom!
Renginys Varom!
Temos: 1 Alkoholis

Antradienį dalyvavau „Varom!“ vakarėlyje, kuris vyko Vilniuje. Patiko. O patiko tai, kad buvo daug programos. Lankytojai įvairaus amžiaus, ypač daug panelių. Renginys be svaigalų – tai tikrai keista. Netikėjau, kad ten gali būti tiek žmonių, nes įeinant reikėjo stovėti netrumpoje eilėje ir dar vestibiulyje.

Pabodo laukti, bet kai renginys nemokamas, nenuostabu, kad tiek žmonių. Nors pats nieko ypatingo nesitikėjau iš nemokamo renginio, bet dabar galiu drąsiai pasakyti – rekomenduoju. Bent jau šįkart buvo gal 5 dalys programoje, pradedant tokiais negirdėtais dalykais, kaip juoko dirbtuvėmis ir baigiant Jurgio Didžiulio pasirodymu, kur jis koncertavo su daug elektronikos elementų, tai irgi likau sužavėtas.

Gerai praleidom laiką, susipažinom su nemažai kuo, pasitūsinom kaip jau seniai neteko ir, kas keisčiausia, visi blaivūs: draugam pasakysiu – nepatikės.

Renginio vedėjas irgi geras buvo – Ezopas iš ŽAS, tai juokavo taip, kad nebuvo kada nuobodžiaut, o įsišėlom kaip reikiant.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius