Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 13

Socialinė akcija „Už spalvingą ir teisingą vaikystę“ tęsiasi!

Jau kovo 17 dieną Vilniaus Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokyklos Šokio teatre (T.Kosciuškos g. 11, Vilnius) nuo 14:00 iki 19:00 vyks 16-oji kilni socialinė akcija „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!"
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Vaikystė

Jau kovo 17 dieną Vilniaus Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokyklos Šokio teatre (T.Kosciuškos g. 11, Vilnius) nuo 14:00 iki 19:00 vyks 16-oji kilni socialinė akcija „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!"

20-ies metų Lietuvos ir Indijos diplomatinių santykių užmezgimo proga „Ebru meno - tapymo ant vandens" pagalba kursime šventę Vilniaus Antakalnio globos namų vaikučiams, kurie turės galimybę ne tik susipažinti, pamatyti, bet ir patys išbandyti šį nuostabų meną. Prie kilnios socialinės akcijos  prisijungs ir renginyje dalyvaus Indijos ambasadorė Lenkijoje Monika Kapil Mohta bei Mamatos Šankaros Šokio Teatras.

VšĮ „Meda Project“ - tai jauna, veržli, profesionali, socialiai aktyvi komanda, kurios kiekvienas narys vadovaujasi principu: kai laimingi kiti, laimingas ir aš. Didelį dėmesį skiriame paieškai originalių idėjų, kurios praturtintų ir nudžiugintų kiekvieną. Todėl savo socialiniuose projektuose deriname įvairių šalių teigiamas patirtis, kultūras ir tradicijas. Jau ketverius metus organizuojame unikalius projektus, vykdome socialinę veiklą ugdymo įstaigose, taip pat organizuojame paramą socialiai remtinoms šeimoms, globos namų auklėtiniams bei negalią turintiems vaikams.

Nuo 2010 metų rugsėjo mėnesio Visose Lietuvos mokyklose buvo pristatytas unikalus visame pasaulyje „Ebru meno - tapymo ant vandens" neformalaus ugdymo projektas, iš kurio išaugo ir 2011 m. Balandžio 15 d. startavo tęstinė socialinė akcija „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!" šios socialinės akcijos metu Ebru meną pritaikant kaip terapijos priemonę dirbame su globos namų, dienos centrų, aklųjų, kurčiųjų, neįgaliųjų centro auklėtiniais bei onkohematologinėmis ligomis sergančiais vaikučiais.

Ebru menas leidžia kiekvienam žmogui pasijusti unikaliu, nes nėra nei vieno vienodo darbo, netgi to paties žmogaus tapyto. Rezultatą galima pamatyti tik perkėlus paveikslą iš vandens ant popieriaus lapo. Šis menas yra puiki savęs pažinimo, terapinė bei relaksacinė priemonė, padedanti kiekvienam žmogui pailsinti protą ir kūną, atgauti emocinę pusiausvyrą.

Dėkojame už pagalbą Indijos - Baltijos prekybos rūmams ir Nacionalinei Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokyklai prisidedant prie socialinės akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę...!“ ir išpildant bent vieną, iš ilgo sąrašo vaikų norą, suteikdami galimybę patirti naujus įspūdžius, praplėsti patyrimo ribas.

Maloniai kviečiame visus vilniečius ir miesto svečius atvykti į renginį pajusti „Ebru meno - tapymo ant vandens" teikiamą gerą emociją bei pasigrožėti Mamatos Šankaros Šokio Teatro pasirodymu.

KURKIME SPALVINGĄ IR TEISINGĄ VAIKYSTĘ KARTU!!!

Svečiams įėjimas nemokamas.

*Norintiems išbandyti „Ebru meną - tapymą ant vandens" renginio metu, būtina išankstinė registracija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius