-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 16

„Šok su manimi“ laidoje pusnuogis Jurijus Smoriginas pasirodė ant parketo (nuotraukos)

Šeštadienį, jau septintąjį kartą TV3 šokių projekto „Šok su manimi" dalyviai stengėsi parodyti ką nors naujo tiek komisijai, tiek televizijos žiūrovams.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šeštadienį, jau septintąjį kartą TV3 šokių projekto „Šok su manimi" dalyviai stengėsi parodyti ką nors naujo tiek komisijai, tiek televizijos žiūrovams. Šį laiminguoju skaičiumi pažymėtą vakarą nei viena pora nepaliko projekto, tačiau net ir žinodami, kad niekas šįvakar neiškris, poros iš ties pasistengė ir pademonstravo įspūdingus bei karštus sambos šokius, įpintus vis į kitokį scenarijų.

Kaip ir visada, komisijos pirmininko vietos neužleido Jurijus Smoriginas, nors tą vakarą jis buvo pavadintas Jūratės Norvaišienės dešiniąja ranka. Komisijos narys Mindaugas Stasiulis-Saulėnas didžiąją dalį vakaro žaidė žodžių karą su Jurijumi. Vien dešimtukus visoms poroms dalijo paskutinė komisijos narė operos solistė Kristina Zmailaitė.

Pirmieji ant parketo sušokti sambos žengė laidos debiutantai dainininkė Evelina Sašenko ir jos partneris Rolandas Beržinis. Debiutas šiai porai buvo sėkmingas, jie sulaukė audringų žiūrovų ovacijų bei komisijos pagyrimų ir maksimalaus balų skaičiaus - 40.

Vakaro kulminacija įvyko laidos pabaigoje, kai visos poros turėjo laikyti egzaminą, kurio metu traukiant burtus buvo sudarytos naujos poros, turėjusios sušokti laidos vedėjų nurodytus šokius. Visos naujai sudarytos poros puikiai improvizavo ir su naujaisiais partneriais parodė ne ką prastesnius šokius, nei kad jie tą vakarą šoko savo poroje.

Tačiau bene įspūdingiausias buvo paskutinis šokis, kai saviraiškos nevengiantis komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, išprovokuotas M. Stasiulio ryžosi nusimesti marškinius, žengti ant parketo ir sušokti kartu su Dainiumi Barzinsku. Beje, pats Saulėnas dalyvių egzamino metu taip pat buvo pasirodęs ant parketo su Evelina Sašenko.

Pasibaigus visoms linksmybėms buvo susumuoti komisijos bei žiūrovų balsai ir paaiškėjo, kad pirmą vietą užėmė Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė, antrąją debiutantai Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis, o tretieji liko Justina Žemaitytė ir Dominykas Vaitiekūnas. Kitą šeštadienį, kai viena šokėjų pora paliks projektą, labiausiai pasistengti turės Renatos Voitechovskajos ir Mariaus Gaižaisko pora, kurie šį vakarą liko paskutiniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius