Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 12 08

„Šok su manimi“ premjeroje netrūko ir šokių, ir intrigų

Šeštadienį, gruodžio 6 d., startavo penktasis TV3 televizijos šokių projekto „Šok su manimi" sezonas, kuriame netrūko intrigų bei, žinoma, gražių šokių.
Šok su manimi/Vytauto Pilkausko nuotrauka
Šok su manimi/Vytauto Pilkausko nuotrauka
Temos: 1 Šok su manimi
Šok su manimi/Vytauto Pilkausko nuotrauka
Šok su manimi/Vytauto Pilkausko nuotrauka

Šeštadienį, gruodžio 6 d., startavo penktasis TV3 televizijos šokių projekto „Šok su manimi" sezonas, kuriame netrūko intrigų ir, žinoma, gražių šokių.

Projektą šį kartą vedė nauja pora: Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė, o prie griežtosios komisijos vairo sėdo projekto „savininku" save pavadinęs Jurijus Smoriginas, visuomet taktiška Jūratė Norvaišienė, jumoro nestokojantis Vitalijus Cololo ir stiliaus klaidas bei privalumus akylai stebinti Agnė Jagelavičiūtė.

Ant naujojo šokių parketo savo šokius dovanojo 12 porų, sudarytų iš profesionalių šokėjų ir Lietuvos žvaigždžių.

Šok su manimi/Vytauto Pilkausko nuotrauka
Šok su manimi/Vytauto Pilkausko nuotrauka

Susumavus komisijos bei žiūrovų balsus paaiškėjo, kad pirmąjį penktojo „Šok su manimi" sezono vakarą geriausi buvo šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė. Deje, bet pirmąjį vakarą buvo ne tik laimėtojai, bet ir pralaimėtojai, kurie iškart paliko šokių projektą. Kitą savaitgalį žiūrovai neišvys dainininkės Gretos Lebedevos ir Andriaus Kandelio.

Savo pasirodymus taip pat atliko: „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, modelis Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja, dainininkė Greta Lebedeva ir Andrius Kandelis, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė bei trasseksualas Raulis Mammadli-Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius