Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 28

„Šok su manimi“ vakarėlyje - gimtadienio tortas Evelinai Sašenko (nuotraukos)

Trečiadienį jau penktajame „Šok su manimi" vakarėlyje buvo ne vien tik šokių. Susirinkusieji į „Pabo Latino" klubą taip pat pasveikino Eurovizijos dainų konkurse Lietuvą atstovavusią Eveliną Sašenko su 24-uoju gimtadieniu, kurį ji atšventė antradienį.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Tortas

Trečiadienį jau penktajame „Šok su manimi" vakarėlyje buvo ne vien tik šokių. Susirinkusieji į „Pabo Latino" klubą taip pat pasveikino Eurovizijos dainų konkurse Lietuvą atstovavusią Eveliną Sašenko su 24-uoju gimtadieniu, kurį ji atšventė antradienį. Į sceną buvo įneštas tortas su fejerverkais, o dainininkė Katerina Niemycko gimtadienio proga atliko lenkišką kūrinį „Kolorowe jarmarki".

Pristatyta kaip projekto šokėja, šoksianti su Mantu Vaškeliu, Evelina šį vakarą dar nešoko, o tik atliko vieną dainą bei vaišino tortu kitus dalyvius.

Prieš sveikinimus scenoje pasirodė Ramūnas Rudokas, Stano ir Deividas Zvonkus, arba kitaip grupė „Čili'nam", savo pirmąjį ir labai intriguojantį šokį atliko Nacionalinio dramos teatro aktorė Dalia Michelkevičiūtė su partneriu Olegu Koliakinu. Nuostabiu šokiu liko sužavėti visi susirinkusieji.

Štai  laidos „Mamyčių klubas" vedėja Eglė Skrolytė - Liesienė su Mariumi Gaižaisku ant parketo buvo palydėti gausaus būrio mamyčių ir tėvelių su savo vaikais. Jie visi, vedami šokėjų poros, sušoko bendrą šokį, į kurį įsijungė ir kiti vakarėlio svečiai.

Ketvirtąja vakaro pora tapo krepšinio mecenatas Antanas Guoga ir Karina Jeremian, kurie parodė tik porą šokio žingsnelių.

Kaip ir visada, taip ir šį kartą, vakarėlyje netrūko žymių veidų. Čia apsilankė Saulius Skambinas, Daiva Anužytė, Justinas Lapatinskas, grupės „YVA" narės Kristina Ivanova bei Ieva Stasiulevičiūtė. Vakarėlyje taip pat linksminosi Deividas Meškauskas su Ineta Stasiulyte, Ieva Gervinskaitė, Vaidas Baumila bei kita ryški publika. Didelio fotografų dėmesio sulaukė dainininko Radži gerbėja Raisa Šarkienė, kuri iš visų išsiskyrė savo išvaizda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius