-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 06

„Šok su manimi“ V.Šapranauskas apsikeitė vietomis su J.Smoriginu (nuotraukos)

Dešimtasis laidos „Šok su manimi" vakaras buvo kaip niekad karštas ir neprognozuojamas. Įvykiai laidos metu keitėsi dinamiškai ir, greičiausiai, pagal ekspromtinį scenarijų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Dešimtasis laidos „Šok su manimi" vakaras buvo kaip niekad karštas ir neprognozuojamas. Įvykiai laidos metu keitėsi dinamiškai ir, greičiausiai, pagal ekspromtinį scenarijų.

Projekto dalyviams šį kartą buvo leista jaustis laisviau ant parketo, nes baigėsi privalomieji šokiai, kuriuos šokėjai šoko praėjusiose laidose. Nuo šio šeštadienio pagal vakaro temą projekto dalyviams leidžiama patiems rinktis šokius su įvairiausiomis improvizacijomis. Dešimtąjį vakarą žiūrovai išvydo filmų ir serialų herojus, kuriuos įkūnijo projekto dalyviai.

Prie komisijos stalo šįkart sėdo žurnalistė, laidų vedėja Rūta Janutienė, Lietuvos Lotynų Amerikos ir dešimties šokių čempionatų prizininkas Gintaras Svistunavičius bei du jau gerai pažįstami nuolatiniai komisijos veidai - tai Jūratė Norvaišienė ir Jurijus Smoriginas, kuris eilinį vakarą norėjo būti dėmesio centre.

Žinoma, tai padaryti Jurijui vėl pavyko. Šį kartą jam teko garbė vesti laidą kartu su Jurgita Jurkute, tuomet, kai apsižodžiavęs su Vytautu Šapranausku, Jurijus pareiškė, kad nėra jau taip lengva sėdėti prie komisijos stalo ir vertinti porų pasirodymus, ir kad tegul pats Šapras išbando neva jo sunkią dalią. Iššūkis buvo priimtas ir vyrai apsikeitė vaidmenimis.

Vytautas Šapranauskas gana gerai susitvarkė su naująja savo role, tačiau Jurijui sekėsi sunkiau, matėsi, kad jam trūksta pasiruošimo. Beje, jis leidosi į diskusijas su kitais komisijos nariais, komentavo šokėjų pasirodymus bei buvo nuolat tildomas.

Po šio Vytauto ir Jurijaus pasirodymo Jurgita Jurkutė pakvietė juos abu šalia savęs ir paprašė salėje susirinkusių žiūrovų įvertinti, kuris iš judviejų geriau veda laidą. Paskelbus Jurijaus vardą salėje nuvilnijo tylūs plojimai ir keletas šūksnių, o ištarus Vytauto vardą publika audringai plojo bei šaukė, kas leido Šaprui pasijausti nugalėtoju.

Dar vienu vakaro nugalėtoju būtų galima vadinti Romą Majauską iš Šiaulių, kurio svajonė sušokti šiame projekte su Viktorija Kunauskaite, išsipildė ir vaikinas vienam vakarui tapo projekto dalyviu.

Tačiau tai ne vienintelis žiūrovas, kuris šį visiškai nenuspėjamą vakarą šoko ant studijos parketo. Egzamino metu projekto dalyviai paruošė pasaulyje gerai žinomus šokius ir vadovaudami šiems šokiams kvietė studijos žiūrovus ant parketo kartu linksmai pašokti.

Į šį audringą šokio siautulį prisijungė gana nemažas žiūrovų būrys, kurie mokomi projekto dalyvių šoko tokius šokius kaip „Macarena" ar „Lambada". Šiems šokiams neatsispyrė ir Rūta Janutienė bei Jurijus Smoriginas, kuris net ir šio pasirodymo metu sugebėjo sulaukti daug dėmesio. Pradžioje jis sukosi šokėjų bei žiūrovų sudaryto rato viduryje, vėliau bandė šokti „Macarena" ir galiausiai kartu su kultūristu Dainiumi Barzinsku sušoko trumpą šokį Tarptautinės vyrų dienos proga.

Laidos pabaigoje ant parketo pasirodė daugiau nei 70 šokėjų kolektyvas „Vėtrungė" iš Palangos.

Kad ir kaip linksma buvo šioje laidoje, tačiau viena pora turėjo atsisveikinti su projektu. Kai tapo aišku, kad projektą palikti gali arba Deividas Meškauskas su Danguole Stachura, arba Evelina Sašenko su Rolandu Beržiniu, laidos vedėjai šią intrigą paliko iki kito šeštadienio, kuomet ir taps aišku, kuri pora iškrito.

Aistringiausia šio vakaro pora tapo serialo herojai Davidas Hasselhoffas ir Pamela Anderson, kuriuos puikiai buvo įkūniję Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus jiems taip pat atiteko ir pirmoji vieta, antrieji liko Justinas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, kuriuos scenoje palaikė Oranžinis Alytaus choras, o trečiąją vietą užėmė Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, sušokę labai nuotaikingą, originalų ir dinamišką šokį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius