-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 25

„Sounds in G“ atšventė 7-ąjį gimtadienį (nuotraukos)

Kovo 23 dieną visi, susirinkę gyvos muzikos klube „Tamsta“, šventė 7-ąjį choro „Sounds in G“ gimtadienį.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kovo 23 dieną visi, susirinkę gyvos muzikos klube „Tamsta“, šventė 7-ąjį choro „Sounds in G“ gimtadienį. Vakaro atmosfera spinduliavo gera nuotaika ir šiluma. Žiūrovai ne tik klausėsi nuostabios gospel stiliaus muzikos, bet ir turėjo progos dainuoti kartu su energija trykštančiu choru. Choro vadovė GirmantėVaitkutė neleido žiūrovams nuobodžiauti ir savo nuoširdžia šypsena kvietė visus atsistoti ir dainuoti kartu.

Gospel stiliaus muziką atliekantis choras „Sounds inG“ susikūrė 2004 m. vasario mėnesį tam, kad  per mišias giedotų  Šv.Jonų bažnyčioje. Vėliau choras pradėjo koncertuoti ir kitose erdvėse – klubuose, festivaliuose Lietuvoje ir užsienyje, įvairiose koncertų salėse. Šis choras dalyvavo įvairiuose festivaliuose ne tik Lietuvoje, bet ir Švedijoje, Vengrijoje, Norvegijoje bei Vokietijoje.  Lietuvą garsinantį chorą sudaro 24 nariai. Įdomu tai, kad šio choro nariai – įvairių profesijų žmonės: architektai, medikai, muzikantai, aktoriai, fotografai ir t.t.

Šiuo metu chorui vadovauja nuostabaus balso savininkė Girmantė Vaitkutė, kuri pavaduoja studijuoti į Italiją išvykusią Kristiną Žaldokaitę.

Koncertų metu prie choro prisijungia ritmo grupė – klavišiniai, vargonėliai, bosinė gitara, gitara, būgnai. „Sounds in G“ dažniausiai atlieka modernaus gospelo giesmes, rečiau – spiričiuelius. Taip pat choras šio koncerto metu (kaip ir kituose koncertuose) pasirodė be muzikinio pritarimo – dainavo a capella.

Choras iš tiesų yra nuostabus ir jo atliekamos dainos pasiekia kiekvieno klausytojo širdį, todėl net nepastebi, kaip  nejučia pradedi niūniuoti kartu su choru. O kai išgirsti kūrinio „oh happy day“ garsus... aplink matai tik plačias šypsenas ir supranti, kad ir pati blogiausia diena gali būti ne tokia jau ir bloga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius