Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 19

Spalį Lietuvoje prasidės prekyba Lady Gagos kvepalais, eteryje suksis šokiruojančios reklamos (video)

Socialinių tinklų sensacija Lady Gaga gerbėjų skaičiumi, matyt, lenkia beveik visas gyvas pop muzikos industrijos įžymybes, o jos „meninės žinios“ sklaidos būdai keičia nusistovėjusias marketingo praktikas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 2 Prekyba Kvepalai

Socialinių tinklų sensacija Lady Gaga gerbėjų skaičiumi, matyt, lenkia beveik visas gyvas pop muzikos industrijos įžymybes, o jos „meninės žinios“ sklaidos būdai keičia nusistovėjusias marketingo praktikas.

Naujausi dainininkės kvepalai „Fame“, tiksliau, kvepalų projektas, yra ne išimtis: nuo sukūrimo iki erzinančių „Twitter“ žinučių – viskas atlikta puikiai! Šiandien pagaliau galime pamatyti jau visus penkis reklaminius vaizdo klipus ir iš tų 5 vieną 5 minučių trukmės, taip vadinamą filmą kuriame pristatomi vardiniai "FAME" kvepalai kurio autorius – žymus madų fotografas Steven Klein.

„Fame“ kvepia: nuodingosios vaistinės šunvyšnės ašaromis, sudaužyta tigrinės orchidėjomis širdimi, driekiasi intensyvaus, į dulkes sutrinto abrikoso aromato šleifas, juntama šafrano ir medaus užuomina.

Ant pakuotės teigiama, jog kvapas pasislepia vos užpurkštas ant odos. „Šie kvepalai pirmieji, pagaminti naudojant naujausią technologiją: „Jie tamsūs tarsi pati šlovės siela, o po sąlyčio su oru tampa nematomi“.

Socialiniame tinkle „Twitter“ gerbėjas Lady Gagos paklausė, ar ji ketina sukurti vyriškus kvepalus „gėjams“. Dainininkė atsakė: „Mano kvepalai skirti moterims, tačiau jais kvepinasi ir daug mano draugų gėjų“.

Jau tiksliai yra žinoma ir oficialiai patvirtinta, kad Lady Gaga "FAME" kvepalais, bus pradėte prekiauti Lietuvoje Spalio15-17d. taigi Madonos „Truth Or Dare“ kvepalams konkurencijos tikrai bus, nes tūkstančiai mažųjų monstrų ištroškę lūkuriuoja dievaitės tamsių šlovės lašų!

Kokios Jūsų nuomonės, laukiate, nekenčiate, sprogstate iš pavydo? Ar pirksite, ar eisite iš smalsumo bent pasižiūrėti ar pauostyti? Pasidalinkite savo nuomone!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius