Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 09 28

Studentų vakarėlyje didžiuosiuose miestuose dalyvavo kas septintas pirmakursis

Iš beveik 30 tūkstančių šiemet įstojusių pirmakursių net kas septintas dalyvavo Jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) organizuojamame pirmakursių vakarėlyje “Nauja pradžia”:...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Iš beveik 30 tūkstančių šiemet įstojusių pirmakursių net kas septintas dalyvavo Jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) organizuojamame pirmakursių vakarėlyje “Nauja pradžia”: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose. Patiko? Nori dar? Prisijunk prie mūsų ir savo idėjas įgyvendink su JOD'u. Registruokis: www.jod.lt/stojimo-anketa . Mes tavęs laukiam!

„Nauja pradžia“ – tai vienintelis toks didžiuosiuose Lietuvos miestuose jau ne vienerius metus vykstantis pirmakursių renginys, kuriuo siekiama greitesnio šiandieninių pirmakursių adaptavimosi miestuose ir glaudesnio naujųjų studentų bendravimo.

„Dar liepos mėnesį, kai tik pradėjome organizuoti renginį, būsimi pirmakursiai kreipėsi į Jaunimo organizacijos DARBAS didžiųjų miestų skyrius klausdami, kokia veikla mes užsiimame, kuo galime būti naudingi. Ne vienam padėjome susirasti būstą, konsultavome, kur gauti kokybiškas medicinos ar teisininko paslaugas, kitus, ieškojusius, kur save realizuoti, kvietėme įsitraukti į organizacijos veiklą“,- pasakojo JOD pirmininkė Ieva Kačinskaitė.

Vilniuje rugsėjo 27-osios vakarą pasirodė jaunimo pripažinimo sulaukusi grupė “Saulės kliošas” taip pat “Sobieski uogos” albumo autorius, vienas žymiausių Lietuvos didžėjų , DJ Manfredas o vakarą užbaigė St. Stereo.

Kauniečius linksmino smuikininkas, muzikos atlikėjas ir prodiuseris, kompozitorius Linas Adomaitis kartu su puikaus balso savininkėmis Akmėja ir Monika Linkyte. Taip pat vakarą pradėjo Kauno publikai galbūt dar mažai žinomas, bet Kėdainiuose jau spėjęs išgarsėti Dj Baltas. Vakarą užbaigė Silva ir Sima geriau Jums pažįstamos iš Zip FM – SiSi.

Klaipėdos jaunimui koncertavo nestandartinė grupė - tai aktoriai Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis bei muzikantas ir kompozitorius Stano. Taip pat didžėjai – Dj Mindaugėlis ir Dj Driu.

Šiauliuose pasirodė tarp jaunų žmonių spėjusi išgarsėti grupė – Tautinis Brandas bei jaunimui taip pat puikiai žinomas didžėjus Justin Beat.

Net 4 Lietuvos miestus sudrebinęs pirmakursių vakarėlis nepaliko nė vieno abejingo. Stebinantys dalyvių skaičiai tik įrodė, kad tai vienas šauniausių renginių pirmakursiams.

JOD dėkoja renginio partneriams ir rėmėjams: portalų tinklui "Interneto žinios", "Contex", europarlamentarui Viktorui Uspaskich, Seimo nariui Vytautui Gapšiui, JOD Garbės pirmininkui Viktorui Fiodorovui, Vilniaus m. savivaldybės Tarybos narei Ievai Kačinskaitei. Taip pat geriausiams didžiųjų miestų klubams - menų fakrikui LOFTAS Vilniuje, loftui GARGARAS Kaune, taip pat klubams FABRIK Klaipėdoje bei MARTINI Šiauliuose.

Organizatoriai:
Jaunimo organizacija DARBAS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius