-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 22

„Summer music 2013“: diskoteka visą parą

Vasara yra pramogų metas. O savaitgalį galima pasilinksminti už visus metus. Tad ir aš nusprendžiau sudalyvauti renginyje Summer music 2013, vykusį Varniuose prie Lūkšto ežero....

Vasara yra pramogų metas. O savaitgalį galima pasilinksminti už visus metus. Tad ir aš nusprendžiau sudalyvauti renginyje Summer music 2013, vykusį Varniuose prie Lūkšto ežero.

Visos linksmybės prasidėjo tada, kai supratau, kad laukia tolimas kelias ir teks išvažiuoti labai anksti. Po to sekė Telšių žemėlapio nagrinėjimas, nes nuo traukinių stoties teko paėjėti pusantro kilometro iki autobusiuko, kuris vežė iki renginio vietos. Autobusiuką radom sėkmingai, o vairuotojas labai draugiškas, kalbus. Iš pradžių maniau, kad 10 litų vienam žmogui už kelionę gan brangoka, juk visgi ne vietiniai esame ir atvažiavome iš tolybių. Pasirodo, gerai, kad mus iš vis vežė, nes su draugu sėdėjome dviese ir daugiau žmonių nepasirodė. Matyt visi suvažiavo su savo mašinomis.

Prie įėjimo į renginį apsauga patikrino kuprines, ar neturime alkoholinių gėrimų. O bilietų tikrintojai, kurių buvo gal penki, nesuprasi, vaikščiojo pasimetę pirmyn atgal. Bet pastovėję kelias minutes, gavome savo apyrankes ir pajudėjome ežero pusėn. Gan nustebome, nes kaip buvo rašyta, viskas turėjo prasidėti priešpiet, o pamatėme, kad esame vieni iš pirmųjų. Pagrindinė scena dar nebuvo visiškai įrengta, vyko garso patikrinimai, kurie maišėsi su paplūdimio scenos leidžiama muzika. Vieni žmonės kepė mėsą, kiti šiaip vaikštinėjo, o dar kiti lūkuriavo kažko laukdami. Jei savo maisto neatsivežei, veikė kavinė – baras, lauko prekyba. Deja, kainos kaip geroje kavinėje, na, o iš maisto ko gero nereikia tikėtis, bet suprantama, gamta juk, nepavalgyti susirinkome.

Lėtai praslinkus kelioms valandoms, pažaidus kortom, veiksmas po truputį pajudėjo. Atvažiavo daugiau žmonių, kas su palapinėmis ar kemperiais. Jei nieko nepasiėmei, ne bėda, už pusę šimto buvo galima išsinuomoti dvivietį namelį. Pragiedrėjus orui, už  papildomą mokestį laukė ir vandens dviračių nuoma, piešimas ant marškinėlių, laikinų tatuiruočių darymas. Nemokamai galėjai linksmintis dalyvaudamas tinklinio varžybose, žaisdamas stalo futbolą, supdamasis sūpynėse ar maudydamasis . Gero nuotaikos pamesti neleido Vilniaus Gedimino technikos universiteto „meškinas“ ar kaip jį pavadinti, kuris vaikštinėjo, pozavo.

Elektroninė muzika karaliavo visą parą. O jos mėgėjai galėjo išgirsti daugiau nei 30 dj, Justin Beat, Modus, Janler, Alex Lee, J-Sun ir kitus. Šokiai įgavo pagreitį tik atėjus vakarui ir atsidarius pagrindinei scenai. Vieni siautė iki paryčių, o kai kuriems to jau buvo per daug.

Dėl traukinių tvarkaraščių teko į Telšius grįžti dar nepasibaigus renginiui ir nesulaukus autobusiuko. Nors jo vairuotojas minėjo, kad iš Varnių į Telšius veš apie šeštą ar septintą ryto. Tad jei neturi mašinos, tau nepasisekė, nes teks grįžti anksčiau.

Iki pat dabar nesuprantu, ar čia buvo diskoteka, mini festivalis, koncertas ar renginys. Visą laiką jaučiausi kaip toj vadinamoj „mega fiestoj“. Deja, renginys nelabai pritaikytas atvykusiems iš toliau, nes duoti tik adresai, o kaip, su kuo ir kur važiuoti ar eiti, ieškokis jau pats. Vieninteliai dalykai, kuriuos prisiminsiu iš šio savaitgalio yra ilga kelionė, stalo futbolas, supynės bei draugiški žmonės. Tačiau jei jūs esate elektroninės muzikos, klubų, diskotekų fanatikai, šis renginys kaip tik jums.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius