-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 08 22

Sunkiosios muzikos festivalis „Giedfest“: sunkiosios muzikos jėga drebino Giedraičius (nuotraukos)

Vasaros festivaliai kelia triukšmą Lietuvos miestų ir miestelių scenose. Giedraičiams šio šurmulio išvengti nepavyko. Čia ir vėl susirinko sunkiosios muzikos gerbėjai iš visos Lietuvos.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Vasaros festivaliai kelia triukšmą Lietuvos miestų ir miestelių scenose. Giedraičiams šio šurmulio išvengti nepavyko. Čia ir vėl susirinko sunkiosios muzikos gerbėjai iš visos Lietuvos.

Festivalyje lankėmės primą kartą, todėl buvo keblu rasti Giedraičių kultūros rūmus. Nuorodų nebuvo, arba dėl skubėjimo jų nepastebėjome. Keista buvo, jog Vasaros festivalis vyko uždaroje patalpoje, bet iš dalies tai ir pliusas, o ir į lauką išbėgti gryno oro įkvėpti nebuvo sudėtinga.

Didžiąją dalį programos užėmė grupės iš Vilniaus. Jų buvo net 5: INQUISITOR, STORMGREY, REGRESSIVE, LUCIFER, CONFESSION. Taip pat grojo Kauniečiai CRYPTS OF DESPAIR bei svečiai iš užsienio NECRORISER, kurie nepatingėjo į festivalį atvykti net iš Londono. Visos grupės pasirodė galingai ir nenusileido viena kitai.

Nuolat jautėsi šurmulys – „išsitaškę“ klausytojai migruodavo į lauką atsikvėpti ar alaus išgerti, o atvėsę vidun galvos pakratyti ar kitaip mėgautis gera muzika. Baigiasi grupės pasirodymas, vos spėji atsipūsti ir štai balsas tarpduryje vėl kviečia vidun. Įspūdžių daug. Festivalis vyko sklandžiai, gana geras garsas, sceninis apšvietimas. Vienintelis trukdis - grupės LUCIFER pasirodymą nutraukė elektros trukdžiai, bet tai nuotaikos nesugadino. Didesnių incidentų nebuvo, todėl organizatoriai/apsauginiai gali pasidžiaugti festivalio sėkme.

Kaip ir kiekvienam festivaliui yra vietos organizuotumo tobulėjimui, bet nepaisant to laukiam jubiliejaus ir dar vieno gero sunkiosios muzikos gerbėjų susibūrimo GIEDFEST‘e!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius