-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 01

Susipažinkite: super miestas Dubajus

Super miestas, taip būtų galima pavadinti Dubajų. Dubajus – milijoninis miestas Jungtinių Arabų Emyratų šiaurės rytinėje dalyje ir didžiausias šalies miestas.Dubajus tapo...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Super miestas, taip būtų galima pavadinti Dubajų. Dubajus – milijoninis miestas Jungtinių Arabų Emyratų šiaurės rytinėje dalyje ir didžiausias šalies miestas.Dubajus tapo prekiautojų miestu, aukso miestu, pirkėjų rojum, Persijos įlankos perlu, Artimųjų Rytų prekybos sostine.

Jis yra svarbus uostas ir verslo centras. Jame išgaunama nafta, paplitę tradiciniai amatai (žvejyba, kupranugarių veisimas, perlų rinkimas).                  

Dubajaus ekonomikos pasiekimų rezultatas – susikūręs miestas, neturintis sau lygių visame pasaulyje, bei vis dar sparčiai augantis ir besivystantis, su kiekviena diena tampantis spalvingiausiu ir turtingiausiu pasaulio centru. Dubajus garsėja savo politiniu ir socialiniu stabilumu, aukštu gyvenimo lygiu, kuris pilnai suteikiamas ir kitų šalių piliečiams.    

Geriausi prekybos centrai, grasiausios sporto ir pramogų vietos, viešbučiai, naktiniai klubai, restoranai, pasaulinio garso statybų projektai – viskas vystoma Dubajuje, bei visa tai daro šį miestą neabejotinu pasaulio centru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius