Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 11

Sužinoti, ar antroji pusė tau neištikima, padėti gali internetas

Šiandien, XXI amžiuje, daugumoje šalių partnerių išdavysčių skaičius laipsniškai didėja. Pasak www.msnbc.msn.com, vienas iš penkių (22%) suaugusių apgaudinėja savo dabartinius...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Šiandien, XXI amžiuje, daugumoje šalių partnerių išdavysčių skaičius laipsniškai didėja. Pasak www.msnbc.msn.com, vienas iš penkių (22%) suaugusių apgaudinėja savo dabartinius partnerius. Teigiama, kad 44 procentų vedusių vyrų ir 36 procentai ištekėjusių moterų yra neištikimi. Dėl aukštų išdavystės rodiklių, Mawuna R. Koutonin, ieškojo ir atrado būdą kaip žmonės galėtų vesti išdavystės „apskaitą”. Išeitis – Qoqoriqo – pirmasis tinklapis Lietuvoje, kuris gali padėti žmonėms išsiaiškinti, ar jų antrosios pusės ištikimos.

Milijonai moterų ir vyrų, tam tikrame gyvenimo periode, susimąsto apie savo antrosios pusės ištikimybę ir svarsto galimybes patikrinti savo draugės (-o) lojalumą. „Taigi, Qoqoriqo tam ir reikalingas – padėti indentifikuoti melagius”, – patikslina pašnekovas. M. Koutonin paklaustas apie tinklapio veikimo principą teigia, kad tai – paprasta, tiesiog reikia įvesti draugo (-ės) elektroninio pašto adresą arba telefono numerį,  tam nurodytoje vietoje, o tai ir leis sužinoti reikiamą informaciją, pvz., A susitikinėja su Q, tačiau tuo pačiu metu ir B susitikinėja su Q, bet apie tai A nežino. Tada, A nueina į Qoqoriqo, įveda Q elektroninio pašto adresą arba telefono numerį (laukelyje pažymint, kad jie susitikinėja), tą patį padaro B, norėdama (-as) patikrinti Q (užregistruoja Q duomenis svetainėje), tokiu būdu, sistema gavus informaciją, kad du žmonės tikrina tą patį asmenį – A ir B suvedami anoniminiam pokalbui.

Qoqoriqo yra patikimas, nes naudoja patikrintas socialinės inžinerijos schemas ir pažangius derinimo įrankius, kurie užtikrina patikimumą. „Neįmanoma ilgą laiką meluoti sistemai. Galime pagauti beveik visus melagius, kurie bent kartą patenka į socialinį tinklą, nors ir nepalieka jokios informacijos duomenų bazėje. Mums net nereikia ryšio su „Facebook“ profiliu ar kitais internetiniais pažinčių puslapiais, kuriais jie kada nors naudojosi,” – teigia Mawuna Koutonin.

Taigi, rezumuojant, kyla noras sudėlioti argumentus “už” ir “prieš” vertinant šią svetainę. Tikriausiai argumentas “prieš” – jog šis tinklapis gali sugriauti įsišaknijusias draugystes ar santuokas ir dar labiau padidinti išdavysčių ir skyrybų skaičių Lietuvoje ar už jos ribų. Tačiau tinklapio įkūrėjęs užginčija šį argumentą, pateikiant, kad ne puslapis skiria poras, o išdavystė, o norintys žinoti – turi teisę žinoti, o tiesa, anksčiau ar vėliau, visada išlenda į dienos šviesą. Argumentas “Už” greičiausiai - jog tai nemokama, tad pabandymas nieko nekainuoja.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius