-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 02

Šv. Valentino dieną Vilniuje bus siekiama pagerinti bučiavimosi rekordą (nuotraukos)

Jau antrą kartą Lietuvoje įsimylėjėliai galės išmėginti savo jėgas neįprastose bučiavimosi varžybose „Ilgiausias Lietuvos bučinys su Listerine 2012". Šį kartą rekordo bus siekiama itin simbolišką dieną - vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną. Nugalėtojais tapę įsimylėjėliai kaip ir pernai bus apdovanoti vertingu prizu - romantiška kelione į užsienį.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Jau antrą kartą Lietuvoje įsimylėjėliai galės išmėginti savo jėgas neįprastose bučiavimosi varžybose „Ilgiausias Lietuvos bučinys su Listerine 2012". Šį kartą rekordo bus siekiama itin simbolišką dieną - vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną. Nugalėtojais tapę įsimylėjėliai kaip ir pernai bus apdovanoti vertingu prizu - romantiška kelione į užsienį.

Pernai konkurse „Ilgiausias Lietuvos bučinys su Listerine 2011" triumfavo vilniečiai - devyniolikmečiai studentai Karolis Zaleckas ir Ieva Pranskevičiūtė. Vilniečiai bučiavosi lygiai 18 valandų. Birželio 17-18 d. Vilniaus prekybos centre „Panorama" lietuviai pirmą kartą turėjo galimybę varžytis dėl Lietuvos ilgiausio bučinio rekordo.

Pernai pasaulio rekordo lietuvaičiams nepavyko pagerinti - 2011 m. vasario 13 d. sutuoktiniai Ekčajus ir Laksana Tiranarat iš Tailando bučiavosi net 46 valandas 24 minutes ir 9 sekundes.

„Svarbiausia, kad buvo pasiektas Lietuvos ilgiausio bučinio rekordas. Džiugino ir dalyvių atkaklumas bei drąsa. Taip pat pavyko patrauklia forma atkreipti renginio dalyvių ir žiūrovų dėmesį į burnos higienos svarbą", - teigia renginį inicijavusio, antiseptinio burnos skalavimo skysčio „Listerine" atstovė Jekaterina Burneikienė.

Renginio organizatoriai pabrėžia, kad atrankoje gali dalyvauti tik pilnamečiai. „Ilgiausias bučinys su „Listerine" taisyklėse numatyta, kad bučiuotis poroms bus leidžiama tik atsistojus. Jei poros lūpos bent trumpam išsiskirs, abu dalyviai bus diskvalifikuojami. Kas valandą poros gaus 5 minučių poilsio pertraukėlę. Per tą laiką bus galima pasinaudoti tualetu, praskalauti burną, pavalgyti ar atsigerti.

Šiais metais renginio „Ilgiausio bučinio su „Listerine" organizatoriai rekordininkus taip pat pradžiugins kelione į vieną iš šiltų Pietų Europos šalių.

„2011 metų nugalėtojai metė nemenką iššūkį ateities entuziastams. Kadangi pernai atkakliausios poros varžėsi net 18 valandų, joms teko nemiegoti naktį, o tai - nelengvas fizinis išmėginimas. Visgi manome, jog gaivūs bučiniai tik paskatins dalyvius siekti ne vien Lietuvos, tačiau ir pasaulio rekordo. Tai bus smagi atrakcija tiek dalyviams, tiek visiems renginio stebėtojams - vilniečiams bei miesto svečiams. Nepamirškime, jog renginys neatsitiktinai organizuojamas romantiškiausiu laiku - Valentino dieną", - sako J. Burneikienė.

Nuo šiandien visi, norintys pasiekti rekordą, gali pradėti registruotis elektroniniu pašto adresu bucinys@sveiki-dantys.lt arba užpildę specialią registracijos formą interneto svetainėje www.sveiki-dantys.lt.

Ilgiausio bučinio rekordą organizuojantis antiseptinis burnos skalavimo skystis „Listerine" yra vienas populiariausių burnos skalavimo skysčių JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje ir kitose pasaulio šalyse. Produkto šūkis - „žudyti bakterijas, sukeliančias blogą burnos kvapą".

„Ilgiausio bučinio su „Listerine 2012" konkursas vyks prekybos centre „Panorama".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius