Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 07

„Svajonių komanda“ padeda jauniems žmonėms pasirinkti tinkamą specialybę gyvenimo kelyje

Kas nutinka, kai jauni žmonės nežino, kuo būti ateityje, ir tiesiog gyvena toliau, manydami, kad „ateis laikas – bus ir vaikas“? Atsakymas labai aiškus: nieko gero iš tokios...

Kas nutinka, kai jauni žmonės nežino, kuo būti ateityje, ir tiesiog gyvena toliau, manydami, kad „ateis laikas – bus ir vaikas“? Atsakymas labai aiškus: nieko gero iš tokios situacijos tikėtis negalima. Galima metų metus  sėdėti ir laukti, kol tinkama profesija tiesiog nukris iš dangaus – ir tu jau esi šios srities specialistas. Deja, taip nebūna ir galimybė, kad profesija tau bus tinkama, nors tu ją aklai pasirinkai tik dėl to, kad ji gražiai skamba, yra panaši į tą, kad rytoj skrisi į mėnulį. 

Per visą savo gyvenimą mes niekad neatsikratysime tokių klausimų kaip: „Kuo man būti užaugus?“, „Kaip gerai išlaikyti egzaminus?“, „Kokia yra gyvenimo prasmė?“, „Kur aš pasidėjau savo namų raktus?“ ir t.t. Tačiau viena yra aišku – tu turi nerealią progą bei „didelę pagalbos ranką“, norint suvokti, kurį kelią ateityje tau reikia rinktis!

Ar atsimeni, kaip lygiai prieš metus Europos Sąjungos programos „Veiklus jaunimas“ finansuotas projektas „Profų savaitė“ net du šimtus jaunų marijampoliečių supažindino su mūsų miesto ir aplinkinių rajonų pačiomis populiariausiomis specialybėmis, profesijomis bei perspektyviausiomis darbo vietomis? Mokiniai į mokyklą ateina, pasimoko ir jas baigia, o kiti užima jų vietas. Ir taip nuolatos... Būtent dėl šios priežasties būtų labai nepadoru panašaus projekto pakartoti su kitais jaunais žmonėmis.

Kodėl sakome, kad naujasis projektas yra „panašus“? Viskas labai paprasta – turint didelį praeito projekto patirties bagažą, gerą vykdytojų komandą bei patobulintą veiklos planą būtų netiesa naująjį projektą  pavadinti „lygiu senajam“, nes jis yra „superduper“ pagerintas!

Naujasis projektas, startuojantis su trenksmu, yra pavadintas „Dream Team“ (Svajonių Komanda), kadangi šio projekto vykdytojai padeda jauniems žmonėms pasiekti jų svajones ir giliausius troškimus, siekiant pasirinkti tinkamą specialybę gyvenimo kelyje. „Dream Team“ yra tęstinis projektas, todėl jį ,kaip ir praeitą kartą, finansuoja Europos Sąjungos programa „Veiklus jaunimas“. Kartu mes aplankysime Jūsų išrinktą Top 10 profesijų, pamatysime moderniausias Marijampolės regiono įmones, susipažinsime su pačiais geriausiais savo srities specialistais, išgirsime, kaip šie žmonės pasirinko savo kelią, ir koks buvo jų sėkmingo gyvenimo receptas. Visame tame ir dar daugiau galėsite sudalyvauti ir Jūs, jei seksite projektą vykdančios viešosios įstaigos „Sveikatingumo idėjos“ puslapį socialiniame tinklapyje Facebook.

Projektas yra tavo auksinė proga atrasti darbą, profesiją ar specialybę, kurios trokšti, arba kurios net apskritai nežinojai egzistuojant mūsų gimtojo miesto Marijampolės ar regiono ribose. Mūsų tikslas, kad kiekvienas kraštietis po studijų grįžtų į savo gimtinę ir kurtų pridėtinę vertę čia – Marijampolėje, o ne glaustųsi kituose Lietuvos kraštuose ar net užsienyje.

Dalyvauk projekte „Dream Team“, sužinok naujas profesijas ir rinktis savo ateitį teisingai! Kaip sako pietų slavų patarlė: „Kas nėra regėjęs pilies, tas ir kiaulide žavisi.“ Su „Dream Team“ pamatysite pačias geriausias Marijampolės „pilis“, tik tam, kad ateityje tu turėtum tvirtą „pilį“, o ne braškančią „kiaulidę“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius