-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 28

„Tele bim-bam“ vis dar pritraukia pilną salę žiūrovų (nuotraukos)

Neringos Čereškevičienės sukurta TV laida „Tele bim-bam“ pirmuosius dainų įrašus išleido dar 1996 metais. Tačiau 2011 metais vasario 26 dieną „Vakario“ koncertų salė Klaipėdoje vis dar pilna. Ne viena karta užaugo su „Tele bim-bam“ dainomis, kaip matome, užaugs dar kelios.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Neringos Čereškevičienės sukurta TV laida „Tele bim-bam“ pirmuosius dainų įrašus išleido dar 1996 metais. Tačiau 2011 metais vasario 26 dieną „Vakario“ koncertų salė Klaipėdoje vis dar pilna. Ne viena karta užaugo su „Tele bim-bam“ dainomis, kaip matome, užaugs dar kelios.

Salė buvo sausakimša, žmonės būriavosi prie rūbinės, laukė, kol bus palydėti iki jų vietų. Didžiausią žiūrovų dalį, žinoma, sudarė mažieji su savo tėveliais. Vaikai užpildė kiekvieną salės kampą, lakstė, žaidė, šoko ir dainavo. Tokio vaikiško džiaugsmo pripildytoje koncertų salėje buvo sunku nuslėpti šypseną.

Koncertą pradėjo vyresnieji „Tele bim-bam“ nariai (Kontryna, Eglė ir Justas), kurie gal ir užaugo, bet neišaugo ir mielai prisideda prie „Tele bim-bam“ koncertų. Po dainos „Tele bim-bam gatve“ publiką pasveikino ir Neringa. Visą vakarą ragindama vaikus ir tevelius ploti, Neringa žaismingai pristatinėjo kiekvieną dainą.

Vakaro eigoje skambėjo visų pamėgtos ir išmoktos dainos: „Musė“, „Tilili tilili “, „Televizorius“, „Voras“, „Dinozauras“. Elžbieta padainavo „Meilės dainą tėčiui“. O Neringa prisipažino publikai, kad dainą „Mamos suknelė“ ji dainuoja pirmą kartą po savo mamos netekties, todėl tai jai ypatingas kartas.

Dainavo ne tik atlikėjai, bet ir vaikai su tėvais. Džiaugsmingas šeštadienio vakaras su „Tele bim-bam“ pradžiugino visus susirinkusius, nors patekti pavyko ne visiems. Bilietai iki koncerto buvo parduoti ir dar buvo nemažai norinčių patekti. Deja, jiems teks apsilankyti kitą kartą.

Nuotraukos: Domo Lukausko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius