Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 09

Tęsiasi sveikatą puoselėjanti akcija „Man esate svarbūs“

Šalčiams ir speigams užpuolus, skatiname nepamiršti ne tik savo, bet ir artimųjų sveikatos. Pasakykite, kad jie Jums svarbūs.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šalčiams ir speigams užpuolus, skatiname nepamiršti ne tik savo, bet ir artimųjų sveikatos. Pasakykite, kad jie Jums svarbūs.

Mes, projektas „Drąsinkime ateitį", imamės iniciatyvos ir žinių apie sveikatą sklaidai skelbiame akciją „Man esate svarbūs". Tėvai vaikais rūpinosi ir tebesirūpina, tačiau ir patys mokiniai turi nepamiršti, jog jų tėvelių sveikata yra itin svarbi. Kiekvieną mėnesį skelbsime žinią, kurią vaikai galėtų perduoti tėvams, taip užtikrindami, jog jie nepamirš pasirūpinti savimi. Už tai kas mėnesį akcijos dalyviai laimės prizus, primenančius, jog sveikata - brangiausias turtas.

Slidinėjimo sezonas prasidėjo, o Jūs baiminatės, kad neperšaltumėt dūkdami ant kalno? Išnaudojus per vasarą sukauptas vitaminų atsargas, metas pasirūpinti naujomis. Jei žmogus patiria daug streso, jo mityba nėra visavertė, susidaro laisvieji radikalai, kurie silpnina imunitetą. Tokiu atveju labai svarbu, kad organizmas gautų ne tik vitaminą C, E, bet ir vitaminą A, seleną, beta karotino ir kitų organizmui gyvybiškai reikalingų ir sunkiau žiemą iš natūralių produktų gaunamų medžiagų.

Mes padėsime mokiniams ir jų tėveliams stiprinti imunitetą, padovanodami vitaminų kompleksus. Vertingą prizą gaus tie moksleiviai, kurie susiras „Drąsinkime ateitį" Facebook ir pasidalins šia žinute su draugais bei, sukūrę nuotaikingą ketureilį apie vitaminus, įvykdys ten nurodytas sąlygas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius