-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 06

Tik 168-ios valandos...

Būtent tiek valandų sudaro kiekvieno žmogaus savaitę, nepriklausant nuo jo rasės, užimamų pareigų, gyvenamosios vietos, amžiaus ir panašiai. Kaip tinkamai išnaudoti savo laiką? Kiek valandų per savaitę iššvaistote veltui? Kas gi yra tie laiko vagys? Kiek valandų per savaitę tiesiog pramiegate?
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 iOS

Būtent tiek valandų sudaro kiekvieno žmogaus savaitę, nepriklausant nuo jo rasės, užimamų pareigų, gyvenamosios vietos, amžiaus ir panašiai. Kaip tinkamai išnaudoti savo laiką? Kiek valandų per savaitę iššvaistote veltui? Kas gi yra tie laiko vagys? Kiek valandų per savaitę tiesiog pramiegate?

Apie tai ir daug kitų įdomių dalykų studentai turėjo galimybę išgirsti visai nesenai, lapkričio 21 dieną, vykusiame seminare „Laiko valdymas". Šio seminaro metu studentai geriau pažino vieni kitus dalyvaudami  įdomiuose, netradiciniuose žaidimuose. Taip pat buvo kalbama, diskutuojama, kaip lengviau užsitikrinti sėkmę darbe, moksle ir asmeniniame gyvenime. Visiems šio seminaro dalyviams buvo suteikta galimybė, atlikus testus, geriau pažinti save. Įdomu tai, jog seminaro dalyviai buvo ne vien Klaipėdos Socialinių mokslų kolegijos studentai, identiškas seminaras tuo pačiu metu vyko ir Latvijoje, kadangi tai buvo projekto „Development of Youth Leader School in Kurzeme and Klaipeda Regions" (Jaunimo lyderių mokyklos Kurženėje ir Klaipėdoje įkūrimas) dalis. Pagrindinis šio bendro projekto tikslas - skatinti jaunimo, kaip atsakingų šalies piliečių, dalyvavimą socialiniuose ir demokratiniuose procesuose.

Taigi, seminaro metu studentai turėjo galimybę, naudojantis kompiuterinėmis technologijomis, pabendrauti su bendražygiais iš Latvijos. Šio pokalbio metu studentai vieni su kitais pasidalino įspūdžiais, patirtais seminaro metu. Tai buvo išties smagi patirtis.

Iš šio seminaro nė vienas studentas neišvyko tuščiomis. Seminaro pabaigoje kiekvienam dalyviui buvo įteiktos simbolinės dovanėlės, primenančios seminaro temą, bei gražūs palinkėjimai atminimui. Taip pat buvo išdalinta medžiaga apie darbų planus, laiko valdymo įgūdžius, laiko valdymo metodus ir pan. Ši gauta informacija pravers dalyviams ir ateityje, nes juose pateikta informacija gali būti pritaikoma įvairiai.

Džiugu tai, jog tai buvo ne vienkartinis seminaras - jų bus ir daugiau, tad studentai dar turės galimybę pabendrauti su įdomiais asmenimis ir pagilinti savo žinias įdomiomis ir kartu labai aktualiomis temomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius