Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 09

„Trance Family Lithuania“: jaunuolius suvienijo muzika

„Trance Family“ – kas tai? Didžiausiose pasaulio renginiuose, festivaliuose galima pamatyti tokius užrašus ant marškinėlių, vėliavų ir ant kitos atributikos. Kiekvienoje šalyje,...

„Trance Family“ – kas tai? Didžiausiose pasaulio renginiuose, festivaliuose galima pamatyti tokius užrašus ant marškinėlių, vėliavų ir ant kitos atributikos. Kiekvienoje šalyje, kur yra  pakankamai trance muzikos gerbėjų, egzistuoja „Trance Family“. Neseniai, vos prieš pora metų tai susikūrė ir Lietuvoje.

Visi trance muzikos gerbėjai norėjo susirinkti į vieną šeimą ir pasivadino „Trance Family Lithuania“. Jaunų žmonių iniciatyva gali atvesti iki didelių darbų.

Vos prieš pora mėnesių Lietuvos trance muzikos gerbėjai  buvo patys nuvykę į Minską, kur vyko vienas iš didžiausių elektroninės šokių muzikos festivalių „A State Of Trance 600“, kurio įkūrėjas ir pagrindinis didžėjus yra Arminas van Buurenas. Tokie kaip David Guetta ir Tiesto jį bando tik pasivyti. Bet kokia muzika, tokia ir vieta – tai įrodo Arminas van Buurenas.

Lietuvos tranceriai prieš „A State Of Trance“ koncertą buvo gavę palaikymą iš „Pure Future White“ renginio organizatorių. Nes kaip yra žinoma, šiais metais koncertuos vokiečių trance duetas „Cosmic Gate“. Daugelis iš jų kompozicijų tapo antruoju himnu tranco gerbėjams visame pasaulyje.

Vienas is „Trance Family Lithuania“ narių pasakoja, kad nukeliauti į tam tikrą renginį nėra sunku, sunkiausia yra įrodyti žmonėms, kad jie turi sudalyvauti patys. Nes mūsų šalyje toks stilius nėra populiarus. Daugiausiai dominuoja „House“ ir „Progressive“ muzika.

Bet mes tikrai dirbam, ir mūsų atsiranda vis daugiau. Birželio mėnesį planuojame naują kelionę į Taliną, kur gyvai išgirsime 22 poziciją pasaulyje turintį didžėjų Ferry Corsten ir daug kitų, kurių tikrai verta paklausyti, ypač jeigu jums tai patinka. Taip pat renginio metu numatomas oficialus susitikimas tarp Baltijos šalių trance šeimų, nes latviai irgi jau ruošiasi pilnu pajėgumu važiuoti į Taliną. Mūsų kelionė į „A State Of Trance 600“, manau, yra didžiausias mūsų pasiekimas, ir ateityje jų bus daug daugiau, tikrai.

Žinoma, mūsų gretose yra tokių prodiuserių kaip „Aivem vs. Vilmo“, kurie šiais metais taip pat gros per „Pure Future White“ renginį, ir jau yra groję su garsiausiais pasaulio didžėjais. Taip pat savo gerais kūriniais pasižymintys „Sunset Slave“ ir „Anske“. „Sunset Slave“ kūrinys „Levitation“ vos prieš kelis mėnesius grojo Armino van Buureno laidoje „A State Of Trance“. Todėl tokie kaip jie turi siekti savo tikslo, ir jiems tikrai pasiseks. O ką kalbėti apie trance muziką Lietuvoje, tai aš manau kad lietuviai dar nėra pasiruošė tokiai emocionaliai, euforiškai muzikai.

Daugiau informacijos apie mūsų kelionę į Taliną galite rasti puslapyje „Trance Family Lithuania“. „A State Of Trance“ yra klausomiausia radijo laida pasaulyje. Kas savaitę jos klauso apie 25-30 milijonu žmonių. Galite pasižiūrėti video reportažą iš Minsko.

Ikrauk.lt skaitytojas Tomas
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius