Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 13

Tuberkulioze sergantiems vaikams – galimybė susipažinti su tapymu ant vandens

Akcijos metu išpildome bent vieną iš ilgo sąrašo vaikų norą, suteikdami galimybę patirti naujų įspūdžių, praplėsti patyrimo ribas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Žydrė Dargužytė, www.jaunimogidas.lt.

VšĮ „Meda project“ kviečia į labdaros vakarą „Už spalvingą ir teisingą vaikystę“.

Organizacijos vadovė Eglė Veršininienė sako, kad jų komanda, mokanti vaikus piešti ant vandens,  nuolat stengiasi suteikti mažiesiems, neturintiems galimybių patiems užsiimti tapymu ant vandens – ebru –, mėgautis šiuo užsiėmimu ir taip išreikšti savo jausmus, fantazijas.

„Nuo pernai visoje Lietuvoje organizuojama taiki socialinė akcija „Už spalvinga ir teisingą vaikystę”. Akcijos metu išpildome bent vieną iš ilgo sąrašo vaikų norą, suteikdami galimybę patirti naujų įspūdžių, praplėsti patyrimo ribas, atrandant meną savyje ir gyvenime bei save mene, taip atkreipdami visuomenės dėmesį į vis sunkėjančią vaikų ne tik finansinę, bet, svarbiausia,  dvasinę būklę“, tikina E.Veršininienė.

„Meda project“ labdaros vakaras vyks gruodžio 14 d. nuo 17:30 val. iki 21 val. Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje.

Renginio metu bus galima  padėti toliau įgyvendinti socialinę akciją „Už spalvingą ir teisingą vaikystę“ – surinktos lėšos bus skirtos tuberkulioze sergantiems vaikučiams! Kiekvienas renginio dalyvis turės galimybę  pats nutapyti piešinį ir įsigyti jau sukurtų kūrinių.

Gruodžio 15 d. laisvalaikio ir  pramogų parke „Oazė, Kaune nuo 13 val. iki 18 val. vyks ebru kalėdinis vakaras, skirtas „Ebru meno – tapymo ant vandens“ projekto dalyviams bei vaikų globos namų auklėtiniams.

Gruodžio 21 d. bus suorganizuotas pažintinis bei relaksacinis seminaras „Žodžio atspindys ebru mene“. Seminaras vyks Šiaulių miesto švietimo centre. Jis bus skirtas mokyklų vadovams, pedagogams, socialiniams darbuotojams, darželių auklėtojoms bei psichologams.

Specialistai ne tik susipažins su Turkijos  kultūra, tradicijomis, bet ir praktiškai prisilies prie unikalios, daugiau kaip 900 metų senumo ebru meno technikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius